Neem je wand in

eigen hand of ga

je voor het eitje?

Direct beginnen met één van de online cursussen?

Wij vrouwen hebben onze Vulva’s veel te lang genegeerd. En dat is zonde! In deze trainingen leer ik je op een krachtige en leuke manier hoe je het plezier, genot & kracht van je Yoni terug kunt brengen in je leven. Of je nu kiest voor de Yoni Egg of het werken met de Pleasure Wand in de cursus ‘Viva la Vulva’, beiden kun je gebruiken om gevoeligheid te stimuleren, en je seksualiteit te laten stromen. Ook in te zetten voor self healing & self pleasure.

Lees hieronder de verschillen en ontdek welke cursus nu voor jou is.

 • Voor elke vrouw!

  'Ik ben tot de conclusie gekomen dat elke vrouw deze cursus verdient! Vanaf het eerste moment van deze cursus ben ik geraakt. Ik ben met name verwonderd geraakt over de subtiele informatie die opgeslagen ligt in mijn lichaam en mijn yoni.'

 • Online cursussen (relatie met je Yoni)

  In relatie met je Yoni

  De meeste vrouwen hebben weinig tot geen relatie met hun Yoni. We praten er niet graag of gemakkelijk over, laat staan dat we uitgebreid de tijd nemen om haar te bekijken. En dat zit diep ingebakken in onze cultuur. Immers, het woord voor onze labia is ‘schaamlippen’. Alsof het een plek is om je voor te schamen.

  Het tegenovergestelde is waar. Als je je meer verbindt met je Yoni, dan is dat merkbaar in je hele leven. Niet alleen in de slaapkamer, maar juist ook in je dagelijks leven. Je Yoni is jouw bron van levensenergie, het centrum van je vrouwelijkheid en een plek van wijsheid.

  In deze trainingen begeleid ik je om de relatie met je Yoni te (her)ontdekken. Haar te leren kennen. Waarbij we ook aan de slag gaan om blokkades los te laten, en om meer genot & plezier toe te laten in je leven. 

Ervaringen van anderen

 • 'Al een tijdje was ik op zoek naar iemand die mij kon helpen met een aantal thema's rondom seksualiteit. Telkens werd ik tegengehouden en was er een 'nee'. Tot ik de website van Brechtje bekeek na een tip die ik kreeg. Dit voelde meteen goed. Nadat ik een mailtje stuurde wist ik: 'dit is wat ik moet doen'. Brechtje is heel zacht, warm en transparant mens en ik voelde me direct op mijn gemak. Ik kon me tijdens alle oefeningen gemakkelijk overgeven en ik voelde me veilig, gesteund en gedragen. Ik ben Brechtje enorm dankbaar en bewonder haar manier van werken.'

  (Loes, 28 jaar)Yoni Egg Cursus
 • "Wat ik meeneem van de cursus is een aantal ervaringen met mezelf die me heel dierbaar zijn: er mag meer rust komen, meer gevoeld worden, dingen mogen tijd kosten. De wijsheid van mijn lijf leren voelen door handvatten die je krijgt om ook echt naar je lijf te leren luisteren. Ook als ik op een blokkade stuitte of sneller wilde dan kon: blijf ademen, blijf voelen"

  (Deelneemster VLV 2021)Viva la Vulva
 • 'Brechtje neemt je op een hele aardse en uitnodigende manier mee terug naar je basis. Al na de eerste week met meditaties voelde ik al iets meer beweging en gevoel in mijn buik.'

  (Annemijn, 32 jaar) Yoni Egg Cursus
 • 'Ik ben tot de conclusie gekomen dat elke vrouw deze cursus verdient! Vanaf het eerste moment van deze cursus ben ik geraakt. Ik ben met name verwonderd geraakt over de subtiele informatie die opgeslagen ligt in mijn lichaam en mijn yoni. Met het stap voor stap toepassen van de oefeningen (vaak heel zacht en subtiel) zijn er diverse lagen van energie en emoties voorbijgekomen. Evenals beelden en herinneringen, waarvan ik niet wist dat ik die vanuit het collectieve bij me droeg. Het heeft me doen realiseren hoe ESSENTIEEL het voor mij als vrouw is om EERBIED te hebben voor mijn Yoni. Om ernaar te luisteren en ermee te communiceren. Om er heel zacht mee te zijn. Juist dan brengt het diepte in de ervaring. Een ander gevoel van genot, waarbij de energie zichzelf toestaat door het lichaam te stromen en de liefde voor het lichaam daarin voelbaar is.

  (Linda, deelneemster 2021)Yoni Egg Cursus
 • "Leren luisteren naar mezelf, naar mijn grenzen en mijn verlangens waren voor mij eye-openers. Ook verwondering, plezier, sensualiteit en seksualiteit. Elke keer keek ik verwachtingsvol uit naar de nieuwe module. Het is nog work in progress, maar het is superfijn hier op terug te kunnen grijpen op het moment dat ik het nodig heb!"

  (Maaike, 41 jaar)Viva la Vulva