Tantra, dat is toch vooral iets met seks?

Tantra is een spiritueel pad, net zoals bijvoorbeeld Yoga. Tantra heeft als leidende filosofie dat je volledig mag voelen en ervaren wat zich aandient in je leven. Tantra gaat vooral om verbondenheid – met je lijf, met jezelf, met je seksualiteit en met de ander. Tantra leert je om de schoonheid, intensiteit en vervulling te vinden in alle aspecten van je leven – van je carrière tot aan je seksualiteit en relaties.

Ben je nieuwsgierig naar wat Tantra voor jou kan betekenen?

 • Tantra is ..

  Tantra is leren houden van jezelf

  Er is één persoon op aarde van wie het ontzettend moeilijk is om van te houden, om hem of haar volledig te accepteren en om zijn of haar schoonheid en talenten te zien. Inderdaad, dit ben jezelf!

  Tantra gaat over verbinding met jezelf. Van jezelf leren houden, zonder jezelf altijd maar te bekritiseren of te willen veranderen. Tantra helpt je om jezelf te zien door andere ogen, en te ervaren hoe prachtig, bijzonder, sexy, mooi en uniek je bent!

  De eerste en essentiële stap om een vervuld leven te leiden, en om intieme en betekenisvolle relaties aan te kunnen gaan, is om van jezelf te houden en jezelf helemaal te accepteren zoals je bent.

 • Tantra gaat over verbinding

  Tantra gaat niet over seks. Maar Tantra verandert de manier waarop je seks, liefde en relaties ervaart. Het verandert de manier waarop je je verhoudt en je verbindt met anderen – zowel in intieme relaties als in het dagelijks leven. En je verbonden voelen is misschien wel de belangrijkste factor van een gelukkig leven.

  Tantra gaat over verbinding – dat is waarschijnlijk de beste samenvatting. En je verbonden voelen is essentieel voor betekenisvolle, intieme en gezonde relaties. Tantra helpt je met al je relaties – de relatie met jezelf en met anderen.

  Tantra is ..
 • Tantra is ..

  Tantra is genieten

  Diep van binnen verlangen we allemaal naar een zinvol en betekenisvol leven. We willen ons verbonden voelen met wat er echt toe doet, en niet op de automatische piloot door het leven rollen of ons gevangen voelen in de ‘rat-race’. We willen voelen dat we echt leven!

  Een van de mooiste inzichten die ik kreeg van Tantra, is dat het niet nodig is om uren te mediteren of om een Boeddhistische monnik te worden om meer diepgang en spiritualiteit in mijn leven te ervaren.

  Sterker nog – het ervaren van plezier, liefde en genot is wat je verbindt met de essentie van het leven! Wandelen door een bos, vrijen, dansen alsof er niemand kijkt, zingen, een kaarsje branden of een massage geven aan een geliefde – dit zijn allemaal vormen van meditatie die je leven betekenis geven en je verbinden met je spirituele zelf.

 • Begin vandaag nog!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan kennismaken! Ervaring is niet nodig, je hoeft geen doorgewinterde yogi of meditatie expert te zijn. Je kan alleen komen, met je partner, lover of met een vriend of vriendin. Je bent welkom!

Kom naar een workshop, doe mee met een online cursus of maak een afspraak voor een 1-op-1 sessie!

march

06mar10:30Your Yoni EggStart 5-weekse online cursus

13mar(mar 13)14:3014(mar 14)17:00Tantric Touch | Tantra massageLeren tantrisch masseren voor koppels

16mar19:3022:00Ontdek Tantra (M/V)4-weekse serie | basiscursus

25mar19:3022:00Spice Up Your Life8 weken| 4 avonden | cursus voor vrouwen

27mar(mar 27)14:0028(mar 28)17:00Awaken Your SexualityWeekend Workshop

april

10apr13:0021:00Tantric Touch | Lingam MassageLeren tantrisch masseren voor koppels

11apr13:0021:00Tantric Touch | Yoni MassageLeren tantrisch masseren voor koppels

13apr19:3022:00Verdiep met Tantra4-weekse serie | verdiepende cursus

24apr(apr 24)14:0025(apr 25)17:00Deepen Your SexualityTantra Weekend

may

No Events

june

No Events

july

No Events

Wil je meer weten over het aanbod, of bespreken wat het beste bij jou past?