Yoni Eggs online cursus

Yoni Eggs online cursus

 

Wil jij leren werken met Yoni Eggs? 

Yoni Eggs zijn misschien wel de beste en leukste manier om meer pleasure in je lijf te ervaren.

In deze online training leer je hoe je veilig, effectief met je Yoni Egg kan werken.

Al meer dan 100 vrouwen hebben deelgenomen aan deze cursus, and still counting.

10jul20:00Your Yoni EggStart 5-weekse online cursus | vrouwen

Tegenwoordig ontdekken meer en meer vrouwen de bijzondere kwaliteiten van Yoni Eggs. Het klinkt misschien als een ‘ver-van-je-bed’ show: oefeningen doen met een stenen ei? Inwendig? Ehh…

Dat was precies mijn reactie toen ik voor het eerst hoorde over het Yoni Egg. Ik kreeg er eentje cadeau van mijn zusje. Na mijn eerste bedenkingen heb ik toen wat YouTube filmpjes gezocht, om het eens uit te proberen. Dit was niet zo’n succes, ik voelde eigenlijk niet veel en snapte niet wat hier nu zo bijzonder aan was. Het ei verdween weer in de kast.

Pas toen ik in mijn opleiding ‘Sacred Femininity’ bij Tao Tantric Arts deed, en weer intensief ging werken met het Yoni Egg – begreep ik wat dit voor een vrouw kan betekenen. En ik besefte me ook – goede begeleiding is essentieel. Deze oefeningen worden van oudsher van vrouw tot vrouw overgedragen, en ik snap nu waarom.

Een Yoni Egg kan je helpen om:

♡ Op een dieper niveau te verbinden met je seksualiteit en genot

♡ De gevoeligheid van je vagina te vergroten, en meer controle over de spieren in je vaginawand te krijgen

♡ Een betere hormonale balans, en minder last van PMS en andere menstruatieklachten zoals pijn en krampen te hebben

♡ Pijn tijdens het vrijen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen

♡ Onverwerkte emoties en trauma’s gerelateerd aan je seksualiteit te helen

♡ Je gepassioneerd, sensueel en (weer) sexy in je lichaam te voelen

♡ Je libido een (natuurlijke) boost te geven

♡ Je vitaliteit, creativiteit, zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten

♡ Je lichaam te openen voor andere orgasmes, zoals vaginale en full-body orgasmes

Voel jij een ‘ja’ bij het lezen van een of meer van bovenstaande punten? Dan is het werken met de Yoni Egg iets voor jou! Voor mij persoonlijk heeft het echt de connectie met mijn yoni en mijn gevoel tijdens vrijen enorm veranderd. Mijn yoni is veel sensitiever geworden, en ik heb veel blokkades los kunnen laten.

Wat leer je tijdens deze online cursus?

De online cursus duurt in totaal 5 weken, en bestaat uit 5 modules. Elke week komt een nieuwe module online. De thema’s die aan bod komen zijn:

Module 1 | Zelf Liefde

Module 2 | Voelen, loslaten & helen

Module 3 | Ontdek je sensuele zelf

Module 4 | Laat je seksuele energie stromen

Module 5 | Ontwaak je innerlijke Godin

Je krijgt per week een aantal oefeningen rond dit thema, zoals geleide meditaties, Taoistische borstmassage, of een Sexual Vitality Qigong serie. Je krijgt elke week een Yoni Egg ritueel, die geleid wordt op video of audio. De basisbewegingen en hoe je veilig & effectief werkt met het Yoni Egg, wordt stap voor stap in duidelijke video’s uitgelegd. Daarnaast krijg je elke week een ‘Quickie’ – dit zijn korte oefeningen van 5-10 minuten die je helpen om in relatief korte tijd lekker in je lijf te komen. In totaal heb je dus per week ruim twee uur aan nieuw oefen materiaal, wat je helemaal in je eigen tijd & privacy van je eigen huis kan doen. En wil je meer oefenenen, dan zijn de oefeningen heel geschikt om te herhalen. Je houdt levenslang toegang tot de online cursus dus je kan de oefeningen ook later nog herhalen.

Tijdens de introductiemodule leer je meer over het Yoni Egg, praktische zaken hoe je het ei gebruikt en onderhoud. Ook doen we een oefening rond het zetten van je intentie. We starten met een welkomstworkshop waarin we een geleide meditatie doen, die je helpt om gegrond en in je lijf te voelen en vanuit daar je intentie te zetten voor de komende 5 weken. Optioneel kun je een persoonlijke coaching-sessie bij boeken.

Kosten:

De kosten van de Your Yoni Egg cursus zijn € 249,- *

Dit is inclusief een gecertificeerd nefriet Jade Yoni Egg (twv € 55,-), een 5-weekse online cursus en een welkomstworkshop.

Als je al een Yoni Egg hebt die je graag wilt gebruiken, dan kan dat. Dan zijn de kosten voor de cursus € 199,-*

*Prijs gaat na 10 juli 2022 omhoog. 

Tijd en data:

De start van de volgende Yoni Egg cursus is op zondag 10 juli 20:00 – 21:30. We starten met een online welkomst workshop. Kan je hier niet bij zijn? Geen probleem, dan stuur ik je de replay toe. Vrijdag 8 juli ontvang je de inlogcodes voor de online training, die je toegang geven tot de welkomstmodule en de de 1e module (Zelfliefde). Vervolgens krijg je elke week toegang tot de video’s en oefeningen voor de module van die week.

De online welkomst workshop is op zondag 10 juli | 20:00 – 21:30

Aanmelden:

Aanmelden kan door hier je ticket te kopen:

10jul20:00Your Yoni EggStart 5-weekse online cursus | vrouwen

 

Heb je nog vragen of twijfel je of dit iets voor jou is? Stuur dan een mail naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

 

Bestel je Jade Yoni Egg hier

 

 

 

 

Online cursusTantra voor VrouwenYoni Eggs