Een healthy,

happy yoni!

    

Ontdek de geheimen van het

Yoni Egg en hoe dit je meer

passie & genot kan brengen

 • Drie redenen waarom je een Yoni Egg op je nachtkastje wilt...

  Nee, niet omdat het leuk past bij je interieur. Of er zo spiritueel uitziet. Werken met Yoni Eggs is een unieke manier om op een diep niveau te verbinden met je vrouwelijke seksualiteit, om spanning in je bekkenbodem los te laten en om meer gevoeligheid in je vagina te krijgen. Dit helpt je lichaam om te openen voor andere, diepere orgasmes zoals G-spot en full-body orgasmes. Vaak zeggen vrouwen ook dat de ervaring van seks zoveel beter is, zowel voor henzelf als voor hun partner.

  Ook zijn er veel positieve effecten voor je gezondheid en hormoonbalans, zoals een regelmatigere cyclus, minder last van PMS en pijnlijke menstruatie.

  En niet onbelangrijk, het kan een liefdevolle, zachte manier zijn om trauma’s los te laten en pijn in de vagina te verzachten of zelfs te helen.

  In Your Yoni Egg leer hier alles over
  Best Kept Secret
 • Yoni Eggs – iets voor jou?

 • Hoe een Yoni Egg je kan helpen om meer te voelen tijdens seks & diepere orgasmes te krijgen

 • Hoe lang duurt het voordat ik effect merk?

 • Spirituele aspecten van werken met Yoni Eggs

Goed om te weten

Voor je een Yoni Egg aanschaft zijn er een paar dingen goed om te weten

Er zijn ontzettend veel soorten Yoni Eggs. Als je zoekt, vind je ze in alle kleuren, soorten en maten. Ook in alle prijscategorieën. Een paar dingen zijn goed om te weten. Je werkt inwendig met het Yoni Egg. Poreus materiaal is daarom niet de beste keuze, vanuit het oogpunt van hygiëne. Scherpe randjes, hoekjes of materiaal wat snel breekt of barst zou ik ook laten liggen.

Mijn advies is om – zeker als je net begint – te kiezen voor een Jade Yoni Egg, in de maat Medium. Dit is het perfecte ei om mee te beginnen, en een goede allrounder. Ga voor de allerbeste kwaliteit, dat is 100% puur gecertificeerde Nephrite Jade uit Canada. Het certificaat is belangrijk, want er is veel troep op de markt. Goedkope Jade Eggs komen vaak uit mijnen met slechte arbeidsomstandigheden, dus ook vanuit ethisch perspectief is Jade uit Canada een goede keuze.

Verder is het belangrijk dat er een gaatje bovenin het ei zit, zodat je er een touwtje aan kan bevestigen. Dit is essentieel voor de oefeningen. Het ei laat je namelijk niet zomaar een paar uur zitten, je gebruikt het echt als hulpmiddel voor een serie oefeningen.

Als je zwanger bent, wordt gebruik afgeraden. Na je zwangerschap is het een hele goede oefening, maar geef je lichaam wel de tijd om te herstellen voor je begint.

Wil je leren werken met het Yoni Egg, of er een aanschaffen? Ik heb een ‘Let’s Get Started’ pakket voor je, waarin je een Jade Yoni Egg krijgt + een serie instructie video’s en geleide oefeningen voor een vliegende start.

Wil je meer diepgang? Doe dan mee met de 5-weekse online training ‘Your Yoni Egg’.

Hier leer je in 5 modules je verbinden met je Yoni, baarmoeder en je eigen lijf. Je laat oude patronen los en ontwaakt je vrouwelijkheid, je sensualiteit en seksualiteit. Met geleide meditaties, oefeningen, borstmassages, instructie video’s en elke week een Yoni Egg ritueel ga je door een verdiepend proces – en na deze training zal je een enorm effect merken bij jezelf. Meer ontspanning, meer genot en meer passie. Geef jezelf dit cadeau voor een gezonde & gelukkige vagina!

 • "Mijn Yoni Egg workshop met Brechtje heeft zoveel veranderd in hoe ik mijn lichaam en mijn yoni ervaar. Na elke les voelde ik me zo ontspannen, open en zacht van binnenuit. Ik merk veel meer balans in mijn cyclus en ik heb veel minder PMS. Het is iets wat elke vrouw zou moeten ervaren!”

  CorinneMontréal, Canada
 • Corinne

  "Voor mij is er een wereld opengegaan sinds ik ben begonnen met Yoni Egg oefeningen. Ik kom soms in een staat van ontspanning waarbij ik ook heel veel genot voel. Ik weet niet altijd hoe ik daar kom, maar ik weet wel dat ik sinds ik dat ervaren heb, een fan ben!"

  JocelineZürich, Zwitserland