Een healthy,

happy yoni!

    

Zelf aan de slag met je

Yoni Egg om heling, passie

& genot in je leven te  brengen.

 • Hi mooie vrouw!

  Gefeliciteerd met je Yoni Egg! Hiermee heb je een van de meest effectieve tools in handen om aan de slag te gaan met je vrouwelijkheid en seksualiteit. Yoni Eggs helpen je om meer in contact met je vrouwelijke kant te komen, om je vitaler en sensueler te voelen en om spanning in je bekkenbodem te verminderen.

  En alleen al dat je de stap hebt genomen om een Yoni Egg te bestellen en ermee aan de slag te gaan, is heel erg krachtig! Want hiermee empower je jezelf om je sensualiteit, seksuele kracht, vitaliteit en gezondheid te cultiveren en in eigen hand te nemen! En niets is meer sexy dan een een vrouw die helemaal in haar eigen seksuele kracht staat.

  In deze Yoni Egg Tutorial vind je een aantal video’s die je helpen om zelf aan de slag te gaan met je Yoni Egg. Het is een ontdekkingstocht, waarbij je een nieuwe relatie met je Yoni ei opbouwt. Dat kost tijd, dat is soms fantastisch en soms frustrerend! Eigenlijk net zoals elke andere relatie in je leven!

  En last but not least: Wees geduldig met jezelf in dit proces. Behandel je Yoni altijd op een respectvolle en zachte manier. Het is heel gebruikelijk dat je emoties, frustraties of soms helemaal niets voelt. Verwelkom alles met zachtheid en gun jezelf de tijd, dat is misschien wel de belangrijkste tip die ik je kan geven. Veel plezier op deze ontdekkingstocht met jezelf!

  Yoni Egg Guide (duplicate)

Let's talk about Eggs… baby! Praktische zaken voor je begint.

Je hebt je Yoni Egg ontvangen, en nu? In deze video vertel ik je praktische zaken over het klaarmaken van het ei voor gebruik, hoe je je ei het beste kan onderhouden en meer praktische zaken die je moet weten voor je beginnen kan. Niet moeilijk, wel nuttig!

Let's start moving! Basisbewegingen die je kan doen met je Yoni Egg in

Het meest effectief is om oefeningen te doen met het Yoni Egg terwijl je het in je hebt. Reken aan het begin op ongeveer 20-30 minuten aan oefeningen, waarbij het belangrijk is dat je de tijd neemt om je lichaam vooraf op te warmen met bijvoorbeeld een borstmassage, en na afloop even blijft liggen in een ontspannen houding om na te voelen. In deze video laat ik je de meest effectieve basisbewegingen zien, waarmee je zelf kan variëren in je Yoni Egg practice.