Verdiep met Tantra

Verdiep met Tantra

Ben jij bekend met Tantra, heb je het nodige gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en wil je graag dieper gaan? Deze 4-weekse cursus is het vervolg op de basiscursus ‘Ontdek Tantra’. In deze workshop serie gaan we in vier avonden dieper duiken in connectie met jezelf, connectie met de ander en gaan we dieper in op een aantal thema’s.

Ik nodig je graag uit om een laagje dieper te gaan. Tickets zijn hieronder te verkrijgen:

01nov19:3022:00Vervolgcursus 'Verdiep met Tantra'4-weekse serie | voor mannen & vrouwen

We doen oefeningen waarin we dieper ingaan op je overtuigingen rondom je lijf, je seksualiteit, je grenzen en je verlangens. En hoe je je vanuit daar op een authentieke manier kan verbinden met jezelf, met de ander en met het leven. Thema’s die aan bod komen zijn grenzen voelen en aangeven, ruimte geven aan je verlangens, je vrijer voelen in je lijf en schaamte rondom seksualiteit loslaten.

Deze workshop serie is voor zowel mannen als vrouwen. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je partner, dan kan je er altijd voor kiezen om de oefeningen samen te doen. Tijdens deze workshop doen we geen expliciete seksuele handelingen. Wel doen we oefeningen waarin we seksuele energie uitwisselen en waarin we elkaar aanraken. Ook praten we hoe je een aantal van de technieken die je leert kan toepassen in de slaapkamer, en hoe deze je seksleven kunnen verbeteren.

In sommige (massage) oefeningen is er de uitnodiging om je deels te ontkleden, tot een level waar het voor jou en je oefenpartner comfortabel voelt. Een belangrijk onderdeel van deze serie gaat over het leren voelen en aangeven van je eigen grenzen, en deze worden altijd gerespecteerd. Zo creëren we een veilige en warme plek om gezamenlijk dieper te gaan.

In deze serie van vier lessen:

  • Leer je praktische oefeningen en ademhalingstechnieken vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen, te laten stromen door je hele lichaam en uit te wisselen met een partner
  • Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
  • Doen we oefeningen om schaamte en beperkende overtuigingen rondom je seksualiteit los te laten
  • Ontwikkel je meer zelfvertrouwen en laat je beperkende overtuigingen rondom je lichaamsbeeld los
  • Voel je je energieker, vrijer in je lichaam en meer in contact met je behoeftes en verlangens
  • Leer je hoe je kan werken met polariteit, het verschil tussen het mannelijke en het vrouwelijke in jezelf
  • Leer je een massage geven

Door de avonden heen doen we individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, levensenergie te voelen en leer je hoe je deze energie kan laten stromen.

Elke les start met een geleide meditatie, en een ademhalingsoefening. Vervolgens heeft elke les een eigen thema.

Je kan deelnemen aan deze verdiepende cursus als je eerder hebt deelgenomen aan de basiscursus ‘Ontdek Tantra’ of als je al ruime ervaring hebt met tantra en/of lichaamswerk.

Data

Deze serie bestaat uit 4 avondlessen. De eerstvolgende editie vindt plaats op:

Dinsdagavond 1 | 8 | 15 | 22 november 2022

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht.

De kosten voor de serie van vier lessen is € 349,-

Als je je als koppel inschrijft (alle vormen & soorten koppels zijn welkom, ook met een vriend of vriendin) dan zijn de kosten € 665,- per koppel. Kies dan bij het kopen van je ticket voor ‘koppel ticket’

Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

01nov19:3022:00Vervolgcursus 'Verdiep met Tantra'4-weekse serie | voor mannen & vrouwen

 

Praktische zaken & goed om te weten

Dit is een verdiepende cursus, en sommige oefeningen zullen spannend voelen omdat ze gaan over thema’s als schaamte, seksualiteit, verlangens etc. Ik vind veiligheid en vertrouwen enorm belangrijk, en ik besteed veel aandacht in mijn lessen om een veilige setting te creëren.

♡   Kom je met je partner, dan kunnen jullie alle oefeningen samen doen. Kom je solo, dan rouleren we. Ik zorg voor een goede balans mannen / vrouwen / koppel / solo aanmeldingen

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat bovenaan. Met deze cursus zal je af en toe wat uit je comfort zone gaan, en het is belangrijk dat je goed voor jezelf kan voelen en zorgen. Zit je momenteel in een depressie, een intens therapie traject of een burn-out? Dan is dit geen geschikt moment om deel te nemen aan deze cursus. Neem bij twijfel even contact met me op.

♡   Wil je graag deelnemen aan deze cursus, maar ken ik je nog niet uit een eerdere cursus of weekend – neem dan eerst even contact met me op. Dan kijken we of dit een geschikte cursus voor je is.

♡   Na aanmelden krijg je een email met alle praktische zaken op een rijtje.

♡   Mochten er landelijke maatregelen van kracht zijn waardoor deze cursus niet door kan gaan, dan wordt deze verzet. Je kan dan kiezen of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

♡   Je kan annuleren tot 4 weken voorafgaand aan de cursus. Tot 2 weken voorafgaand ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Als je minder dan 2 weken voor de start annuleert, breng ik het volledige bedrag in rekening. Neem altijd even contact met me op, ik probeer graag met je een passende oplossing te vinden – mogelijk kan je plek door iemand van de wachtlijst opgevuld worden of kan je een volgende editie meedoen.

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Neem dan even contact met me op. Het beste kan je een mail sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

Verdiepende cursus TantraVoor KoppelsVoor MannenVoor Vrouwen