Weekend Workshop | Deel I

Awaken Your Sexuality

In deze weekendworkshop gaan we in twee dagen kennismaken met Tantra. We doen oefeningen die gaan over de connectie met jezelf, de connectie met je ander en de connectie met je seksualiteit. Dit alles vanuit de leer van Tao Tantra – waarbij seksuele energie vooral gezien wordt als pure levensenergie. Je ervaart en leert hoe je deze levensenergie in jezelf kan voelen, kan activeren en kan laten stromen. Ook leer je hoe je deze energie kan laten stromen samen met een ander, en zo meer levendigheid en intensiteit kan ervaren in je seksuele en intieme relaties. Want dat begint met een verbondenheid voelen met je eigen levensenergie, je eigen lijf en je eigen seksualiteit.

Deze weekend workshop is voor zowel mannen als vrouwen. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je partner, dan kan je er altijd voor kiezen om de oefeningen samen te doen. Tijdens deze workshop doen we geen expliciete seksuele handelingen, en gaan we niet uit de kleren. Wel doen we oefeningen waarin we energie uitwisselen, contact maken met elkaar en waarin we elkaar aanraken.

Dit weekend is een eerste weekend uit een serie van drie weekenden. Voor dit weekend is eerdere ervaring met tantra niet nodig. Het enige wat je nodig hebt, is een open hart en de bereidheid om iets nieuws van jezelf te ontdekken.

In deze tweedaagse workshop ‘Awaken Your Sexuality’

  • Leer je praktische oefeningen en ademhalingstechnieken vanuit de Tao Tantra om je seksuele energie te ontwaken en activeren, te leren voelen en te laten stromen door je hele lichaam
  • Ervaar je een aantal verschillende manieren van aanraken en verbinden met de ander
  • Werken we met het ‘Wheel of Consent’
  • Voel je je energieker, vrijer in je lichaam en meer in contact met je behoeftes en verlangens
  • Doen we een Tantrisch  connectie ritueel

We doen dit weekend individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, je seksuele energie te voelen en hoe je meer intimiteit en verbinding kan ervaren.

We werken met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, oefeningen vanuit de Tantra en Taoisme,  en je leert een nieuwe massage techniek.

Data & tijden:

Het weekend ‘Awaken Your Sexuality’ vindt plaats op zaterdag 29 & zondag 30 mei 2021.

Lestijden zijn beide dagen van 10:30 – 17:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht (na inschrijving krijg je alle details).

De volgende editie van ‘Awaken Your Sexuality’ vindt plaats in het najaar, op zaterdag 18 & zondag 19 september 2021.

Kosten:

De kosten voor deelname per weekend is  € 225,- per persoon.

Als je je als koppel inschrijft (alle vormen & soorten koppels zijn welkom, ook met een vriend of vriendin) dan zijn de kosten € 395,- per koppel.

Gedurende de hele dag is er thee en zijn er lekkere & gezonde snacks. Neem wel je eigen lunch mee.

En what about Corona?

Ik vind het heel belangrijk dat we, juist nu dit soort workshops kunnen blijven doen. We hebben meer dan ooit behoefte aan verbinding en connectie. En ik wil graag een voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk setting creëren. Daarom werk ik op de volgende manier in mijn workshops & lessen:

♡   De groepen hou ik bewust klein, en aangepast aan de ruimte

♡   Kom niet als je niet fit bent. Je kan tot 24h vantevoren kosteloos annuleren, of je aanmelding verzetten naar een volgende workshop of cursus. Binnen 24h breng ik €50,- in rekening als bijdrage in de kosten.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡  We doen ook oefeningen samen. Deze oefeningen bevatten aanraking en daarbij kom je dichter dan 1,5m bij elkaar. Wil je dit absoluut niet? Dan is het wellicht beter om deze workshop op een ander moment te doen. Twijfel je? Neem dan even contact met me op.

♡   Kom je met je partner, dan kunnen jullie sowieso alle oefeningen samen doen en dan hoef je uiteraard geen afstand te houden.

♡  Kom je niet met een partner en wil je het aantal aanrakingen beperken? Dan bied ik de optie aan om gedurende het weekend een ‘aanraak-buddy’ te kiezen.

♡  Vooraf, in de pauze en na de les worden alle ruimtes gelucht.

♡  We maken gebruik van matjes, kussens & dekentjes van de locatie. Deze worden vooraf en na afloop schoongemaakt. Vind je het geen prettig idee om hier op te zitten? Dan vraag ik je om bv je eigen dekentje mee te nemen, of een kussensloop of doek die je erover heen kan leggen.

♡  Mocht de workshop geannuleerd worden ivm landelijke maatregelen, dan komt er een nieuwe datum. Je hebt dan de keuze om je aanmelding & betaling te laten staan, of je kan een refund krijgen.

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

29may(may 29)10:3030(may 30)17:00Awaken Your SexualityWeekend Workshop

 

Of voor het weekend van 18/19 september kan je hier je ticket kopen:

18sep(sep 18)14:0019(sep 19)17:00Awaken Your SexualityWeekend Workshop

 

 

 

Basic LevelVoor MannenVoor VrouwenWeekend workshop