Weekend Workshop | Deel II

Deepen Your Sexuality

In deze weekend workshop gaan we in twee dagen dieper duiken in de connectie met jezelf, connectie met je ander en de connectie met je seksualiteit. We doen oefeningen waarin we dieper ingaan op je overtuigingen rondom je lijf, je seksualiteit, je grenzen en je verlangens. En hoe je je vanuit daar op een authentieke manier kan verbinden met jezelf, met de ander en met de universele levensenergie – die in Tantra gezien wordt als de bron van je seksuele energie.

Deze weekend workshop is voor zowel mannen als vrouwen. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je partner, dan kan je er altijd voor kiezen om de oefeningen samen te doen. We doen oefeningen waarin we energie uitwisselen, contact maken met elkaar en waarin we elkaar aanraken. Tijdens deze workshop doen we geen expliciete seksuele handelingen. Tantra gaat over je blootgeven. Figuurlijk, en soms ook een beetje letterlijk. We doen dit weekend een oefening waarbij je geheel of gedeeltelijk ‘uit de kleren’ gaat – altijd tot op een niveau waarbij je jezelf comfortabel voelt. We zorgen voor een veilige en warme omgeving, waarin je grenzen altijd gerespecteerd worden.

Dit weekend is het tweede weekend rondom het thema Tantra & Seksualiteit. Voor deelname is enige ervaring gewenst. Dat kan zijn dat je eerder een cursus of weekend workshop bij Brechtje hebt gedaan, of dat je elders ervaring hebt opgedaan met tantra. Twijfel je? Stuur dan even een berichtje – dan kijken we of deze weekend workshop passend voor je is.

In deze tweedaagse workshop ‘Deepen Your Sexuality’

  • Leer je oefeningen en ademhalingstechnieken vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam, en om deze energie uit te wisselen met een partner
  • Duiken we dieper in het ervaren van je eigen sensualiteit & seksualiteit
  • Ontwikkel je meer zelfvertrouwen en laat je beperkende overtuigingen en schaamte rondom je seksualiteit en je lichaamsbeeld los
  • Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
  • Ervaar je een dieper niveau van verbondenheid en intimiteit met jezelf en met de ander
  • Doen we een connectie ritueel en leer je verschillende manieren van bewust aanraken

We doen dit weekend individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, je seksuele energie te voelen en hoe je meer intimiteit en verbinding kan ervaren.

We werken met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen, oefeningen vanuit de Tantra en Taoïsme,  aanraking en massage.

Praktische informatie:

Het weekend ‘Deepen Your Sexuality’ vindt plaats op zaterdag 24 & zondag 25 april 2021.

Lestijden zijn beide dagen van 10:30 – 17:00

De locatie is in het centrum van Utrecht (na inschrijving krijg je alle details).

Alle weekenden wordt in principe in het Nederlands gegeven, tenzij er Engelssprekende deelnemers zijn.

Kosten:

De kosten voor deelname per weekend is  € 225,- per persoon.

Als je je als koppel inschrijft (alle vormen & soorten koppels zijn welkom, ook met een vriend of vriendin) dan zijn de kosten € 395,- per koppel.

Gedurende de hele dag is er thee en zijn er lekkere & gezonde snacks. In verband met de maatregelen vragen we je om je eigen lunch mee te nemen. We hebben wel borden, bestek & een koelkast ter beschikking.

En what about Corona?

Ik vind het heel belangrijk dat we, juist nu dit soort workshops kunnen blijven doen. We hebben meer dan ooit behoefte aan verbinding en connectie. En ik wil graag een voor iedereen zo prettig en veilig mogelijk setting creëren. Daarom werk ik op de volgende manier in mijn workshops & lessen:

♡   De groepen hou ik bewust klein, en aangepast aan de ruimte

♡   Kom niet als je niet fit bent. Je kan tot 24h vantevoren kosteloos annuleren, of je aanmelding verzetten naar een volgende workshop of cursus. Binnen 24h breng ik €50,- in rekening als bijdrage in de kosten.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡  We doen ook oefeningen samen. Deze oefeningen bevatten aanraking en daarbij kom je dichter dan 1,5m bij elkaar. Wil je dit absoluut niet? Dan is het wellicht beter om deze workshop op een ander moment te doen. Twijfel je? Neem dan even contact met me op.

♡   Kom je met je partner, dan kunnen jullie sowieso alle oefeningen samen doen en dan hoef je uiteraard geen afstand te houden.

♡  Kom je niet met een partner en wil je het aantal aanrakingen beperken? Dan bied ik de optie aan om gedurende het weekend een ‘aanraak-buddy’ te kiezen.

♡  Vooraf, in de pauze en na de les worden alle ruimtes gelucht.

♡  We maken gebruik van matjes, kussens & dekentjes van de locatie. Deze worden vooraf en na afloop schoongemaakt. Vind je het geen prettig idee om hier op te zitten? Dan vraag ik je om bv je eigen dekentje mee te nemen, of een kussensloop of doek die je erover heen kan leggen.

♡  Mocht de workshop geannuleerd worden ivm landelijke maatregelen, dan komt er een nieuwe datum. Je hebt dan de keuze om je aanmelding & betaling te laten staan, of je kan een refund krijgen.

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

24apr(apr 24)14:0025(apr 25)17:00Deepen Your SexualityTantra Weekend

Volgende editie & andere workshops

Kan je niet dit weekend? De volgende editie van de weekend workshop ‘Deepen Your Sexuality’ vindt plaats op 16/17 oktober 2021.

16oct(oct 16)10:3017(oct 17)17:00Deepen Your SexualityTantra Weekend

 

 

 

 

 

 

 

Intermediate LevelVoor MannenVoor VrouwenWeekend workshop