Tantric Touch | Tantra massage

Leren Tantrisch masseren

Tantra massage is een bijzondere manier van aanraken en masseren. Het is geen technische massage, waarbij het gaat om de juiste technieken, spieren en pezen. Het gaat om liefdevolle aanraking vanuit het hart, met aandacht en devotie. Op deze manier raak je veel meer dan alleen het lichaam aan. Je raakt de ander letterlijk tot in het diepst van zijn of haar wezen. Een tantrische massage ontvangen, kan dan ook echt voelen als een spirituele ervaring waarbij je op alle niveau’s van je zijn ‘aangeraakt’ wordt. Op fysiek, emotioneel, energetisch en zielsniveau.

Een tantrische massage gaat niet over seks. Maar je ziet de persoon die je masseert wel in zijn of haar totaliteit, dus ook als seksueel wezen. Waarbij elk aspect welkom is. Daarom is de ontvanger ook altijd naakt, en wordt het geslachtsorgaan ook meegenomen in de massage. Zonder dat hier speciale nadruk op ligt, maar ook zonder dat het ontweken wordt of dat we er een ‘handdoekje’ overheen leggen zoals gebruikelijk. Als dit een wens is van de ontvanger, is dat uiteraard helemaal goed. Maar de boodschap die we hiermee uitzenden is dat dit lichaamsdeel ‘verborgen’ moet worden, en bij een tantrische massage is dit niet het geval. Het geslachtsdeel hoort 100% bij het lichaam en verdient net zo goed liefdevolle aandacht.

Bij tantrische massage werken we met seksuele energie. Opwinding is dan ook welkom, dit is niet een doel en niet iets waar we naar op zoek zijn maar het mag wel. Als je als man een erectie krijgt, dan is dit niets om je voor te schamen. Dat is puur natuur, je bent nu eenmaal een seksueel wezen. De massage helpt je om je seksuele energie meer te laten stromen, en door je hele lichaam heen te bewegen. Dit geeft een gevoel van levendigheid, je volledig verbonden voelen met je eigen levensenergie. En tegenlijkertijd voel je vaak een diepe ontspanning en een gevoel van gelukzaligheid, of ‘bliss’. Dit mogen ontvangen is een groot cadeau. En dit mogen geven is misschien nog wel mooier. Als koppel dit samen ervaren, geeft enorm veel diepgang aan je relatie en het is fantastisch om elkaar op deze nieuwe manier te mogen ontmoeten.

In deze workshop van twee dagen

  • Leer je de essentie van tantrisch aanraken en tantrische massage
  • Starten we met een aantal oefeningen over communicatie van verlangens, behoeftes en grenzen.
  • Werken we met het ‘Wheel of Consent’
  • Doen we verschillende oefeningen en geleide massages
  • Geef je elkaar een uitgebreide tantrische massage

Deze workshop is alleen voor koppels. Alle vormen, soorten en samenstellingen van koppels zijn welkom en je mag ook komen meteen gelegenheidspartner. Alle oefeningen en massages in deze workshop doe je samen met je (gelegenheids-)partner. We hebben respect voor ieders tempo en grenzen. We doen geen seksuele handelingen in deze workshop. De workshop bevat naaktheid en seksuele energie is welkom.

In deze workshop leer je tantrisch masseren gebaseerd op taoistische en kashmirische technieken. Specifieke massage van de geslachtsdelen komt in deze weekend workshop niet aan de orde. Hiervoor ben je van harte welkom bij het vervolg, waarbij we een dag besteden aan de Lingam massage (tantrisch masseren van de penis) en Yoni massage (tantrisch masseren van de vulva).

Kosten:

De kosten voor deze weekend workshop is € 495,- per koppel. Je kan alleen maar koppel kaartjes kopen, je kan je voor deze workshop niet individueel aanmelden.

Thee, lekkere & gezonde snacks zijn inbegrepen. De maaltijden (avondeten op zaterdag & lunch op zondag) zijn ook inbegrepen. De maaltijden zijn lekker, gezond & vegetarisch.

Data & Locatie:

De eerstvolgende editie vindt plaats op:

Zaterdag 30 & zondag 31 oktober.

Lestijden zijn op zaterdag van 14:00 – 21:00 en op zondag van 11:00 – 18:00

De locatie is in het centrum van Utrecht, op loopafstand van Utrecht CS en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

En what about Corona?

Voor mij is het heel belangrijk dat we dit werk kunnen blijven doen, in verbinding met elkaar. Want daar hebben we juist nu enorm veel behoefte aan. En ik wil voor iedereen een veilige lesomgeving creëren, zodat je je ontspannen en op je gemak voelt tijdens de les of de workshop. Daarom werk ik op de volgende manier:

♡   De groepen hou ik bewust klein, en aangepast aan de ruimte. Deze workshop kan je alleen samen doen met een partner, en je doet het gehele weekend alle oefeningen en massages samen. Tijdens de workshop hebben jullie je eigen plekje.

♡   Kom niet als je niet fit bent. Je kan tot 24h vantevoren kosteloos annuleren, of je aanmelding verzetten naar een volgende workshop of cursus. Binnen 24h breng ik €100,- per koppel in rekening als bijdrage in de kosten.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡  We maken gebruik van matjes, kussens & dekentjes van de locatie. Deze worden vooraf en na afloop schoongemaakt. Ik vraag je om je eigen doek of sarong mee te nemen om over je matras te leggen (ook voor algemene hygiëne, niet alleen tegen virussen..)

♡  Mocht de workshop geannuleerd worden ivm landelijke maatregelen, dan komt er een nieuwe datum. Je hebt dan de keuze om je aanmelding & betaling te laten staan, of je kan een refund krijgen.

 

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

30oct(oct 30)14:3031(oct 31)17:00Tantric Touch | Tantra massage | laatste plekLeren tantrisch masseren voor koppels

 

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

Cursus Tantrische MassageIntermediate LevelVoor Koppels