Spice Up Your Life!

Ladies – Spice Up Your Life!

Heb jij ook het gevoel dat er veel meer te ontdekken valt in je vrouwelijke seksualiteit? Dat je -bewust of onbewust- een deel van je seksualiteit onderdrukt, en dat je graag de vrouwelijke kanten van jezelf meer ruimte wilt geven? Wil jij ook graag voluit leven, en je vrijer en vrouwelijker voelen?

Klinkt dit als iets voor jou? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

22sep19:3022:00Spice Up Your Life8-weekse cursus | vrouwen

🌶 Deze cursus is voor elke vrouw die verlangt naar meer diepgang, verbinding, plezier en intimiteit.

🌶 Voor elke vrouw die graag wil leren hoe je minder ‘in je hoofd‘ en meer ‘in je lijf’ kan komen.

🌶 Voor elke vrouw die in haar vrouwelijke kracht wil komen, en meer passie, plezier en genot wil ervaren. Die wel wat ‘Spice’ in haar leven wil brengen!

Of je nu in een relatie zit of single bent, het is enorm krachtig om je te verbinden met je eigen seksuele energie. Dit is de bron van levensenergie, en de bron van je kracht, creativiteit én genot in je leven. En hiervoor heb je geen partner nodig. Sterker nog, single zijn is misschien wel het beste moment om bezig te zijn met je seksualiteit! En ook als je wel een relatie hebt, is het goed om in een veilige omgeving met alleen maar vrouwen je eigen sensuele zelf te gaan onderzoeken. Deze cursus helpt om lekkerder in je lijf te komen, beperkende overtuigingen rondom je seksualiteit los te laten en meer in contact te komen met je vrouwelijkheid. En dit is de beste manier om meer diepgang, verbinding & genot in je leven te brengen!

Goed in je vel zitten en die ‘glow’ hebben betekent dat je je verbonden en comfortabel voelt met je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit. En dat is precies wat aan de orde komt in de cursus ‘Spice Up Your Life’.

In deze cursus van 8 weken:

♥  Doen we geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die je helpen om je eigen seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam

♥  Ervaar je dat je sensueel & sexy voelen een staat van zijn is, die niets te maken heeft met het hebben van een seksuele partner

♥  Ontwikkel je meer zelfvertrouwen en laat je beperkende overtuigingen rondom je lijf en je seksualiteit los

♥  Voel je je energieker, stralend & vrijer in je lichaam

♥  Leer je luisteren naar de stem van je hart en de stem van je yoni

♥  Verbind je met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen

We doen oefeningen die komen vanuit Tantra, Taoisme en Qigong. Ook werken we met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk. Een deel van de oefeningen doe je zelfstandig, andere oefeningen doe je in tweetallen of in groepsverband.

Deze cursus is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die intuïtief voelen dat er meer is, dan wat je nu ervaart. En vrouwen die niet bang zijn om de diepte in zichzelf op te zoeken. Het pad van Tantra is geen ‘quick fix’ voor al je problemen, maar het is wel een bijzonder en effectief pad om jezelf meer vrijheid te geven en betekenisvolle, transformerende ervaringen op te doen. Je hebt voor deze cursus geen ervaring nodig, alleen een open hart en de bereidheid om jezelf te zijn en een stukje van jezelf te laten zien. Dit voelt soms spannend, en soms kwetsbaar. Maar dit alles vindt plaats in een veilige, gedragen omgeving waar je kwetsbaarheid en tranen net zo welkom zijn als je uitbundige, blije of sterke kant.

Er is ruimte voor maximaal 12 vrouwen. Je hebt geen eerdere ervaring nodig, deze cursus is voor elke vrouw – op elk niveau. Ik zorg voor een veilige setting waarin je je eigen tempo mag volgen.

Data & Locatie:

In deze serie komen we 4 avonden live bij elkaar. Daarna krijg je nog 4 weken lang een geleide audio oefening en een video ritueel om thuis te doen.

De live lesdata zijn:

Donderdagavond 22 september | 29 september | 6 oktober |13 oktober 2022

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht. Bij aanmelding krijg je meer informatie, maar de locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

De vier weken erna krijg je elke week een online oefening, die je thuis kan doen – zodat je wat je geleerd hebt kan integreren in je dagelijks leven.

Kosten

De kosten voor de serie van 8 weken met 4 live lessen en 4 weken online oefeningen is € 495,-

Als je je samen inschrijft met een vriendin, kun je een ‘sister ticket’ kopen – dit kost € 465,- per persoon.

 

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

22sep19:3022:00Spice Up Your Life8-weekse cursus | vrouwen

 

Deze cursus was alle afgelopen edities uitverkocht, dus wacht niet te lang met aanmelden!

 

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

 

 

CursusTantra voor Vrouwen