Spice Up Your Life!

Ladies – Spice Up Your Life!

Heb jij ook het gevoel dat er veel meer te ontdekken valt in je vrouwelijke seksualiteit? Dat je -bewust of onbewust- een deel van je seksualiteit onderdrukt, en dat je graag de vrouwelijke kanten van jezelf meer ruimte wilt geven? Wil jij ook graag voluit leven, en je vrijer en vrouwelijker voelen?

🌶 Deze cursus is voor elke vrouw die verlangt naar meer diepgang, verbinding, plezier en intimiteit.

🌶 Voor elke vrouw die graag wil leren hoe je minder ‘in je hoofd‘ en meer ‘in je lijf’ kan komen.

🌶 Voor elke vrouw die in haar kracht wil komen, en meer passie, plezier en genot wil ervaren. Die wel wat ‘Spice’ in haar leven wil brengen!

Of je nu in een relatie zit of single bent, het is enorm krachtig om je te verbinden met je eigen seksuele energie. Dit is de bron van levensenergie, en de bron van je kracht, creativiteit én genot in je leven. En hiervoor heb je geen partner nodig. Sterker nog, single zijn is misschien wel het beste moment om bezig te zijn met je seksualiteit! En ook als je wel een relatie hebt, is het goed om in een veilige omgeving met alleen maar vrouwen je eigen sensuele zelf te gaan onderzoeken. Deze cursus helpt om lekkerder in je lijf te komen, beperkende overtuigingen rondom je seksualiteit los te laten en meer in contact te komen met je vrouwelijkheid. En dit is de beste manier om meer diepgang, verbinding & genot in je leven te brengen!

Goed in je vel zitten en die ‘glow’ hebben betekent dat je je verbonden en comfortabel voelt met je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit. En dat is precies wat aan de orde komt in de cursus ‘Spice Up Your Life’.

In deze cursus van 4 avonden:

♥  Doen we geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die je helpen om je eigen seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam

♥  Ervaar je dat je sensueel & sexy voelen een staat van zijn is, die niets te maken heeft met het hebben van een seksuele partner

♥  Ontwikkel je meer zelfvertrouwen en laat je beperkende overtuigingen rondom je lijf en je seksualiteit los

♥  Voel je je energieker, stralend & vrijer in je lichaam

♥  Leer je luisteren naar de stem van je hart en de stem van je yoni

♥  Verbind je met je eigen vrouwelijkheid en de vrouwen om je heen

We doen oefeningen die komen vanuit Tantra, Taoisme en Qigong. Ook werken we met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk. Een deel van de oefeningen doe je zelfstandig, andere oefeningen doe je in tweetallen of in groepsverband.

Deze cursus is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die intuïtief voelen dat er meer is, dan wat je nu ervaart. En vrouwen die niet bang zijn om de diepte in zichzelf op te zoeken. Het pad van Tantra is geen ‘quick fix’ voor al je problemen, maar het is wel een bijzonder en effectief pad om jezelf meer vrijheid te geven en betekenisvolle, transformerende ervaringen op te doen. Je hebt voor deze cursus geen ervaring nodig, alleen een open hart en de bereidheid om jezelf te zijn en een stukje van jezelf te laten zien. Dit voelt soms spannend, en soms kwetsbaar. Maar dit alles vindt plaats in een veilige, gedragen omgeving waar je kwetsbaarheid en tranen net zo welkom zijn als je uitbundige, blije of sterke kant.

Data & Locatie:

In deze serie komen we om de week op een donderdagavond bij elkaar, in totaal 4 avonden. De data zijn:

Donderdagavond 29 april | 13 mei | 27 mei | 10 juni 2021

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht. Bij aanmelding krijg je meer informatie, maar de locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Indien de avondklok nog van kracht is, starten we een uur eerder (18:30 – 21:00)

In de weken tussen de fysieke lessen, krijg je een (online) oefening mee voor thuis.

Een volgende editie start in het najaar, op 16 september 2021.

Kosten

De kosten voor de serie van vier lessen is € 245,-

Als je je samen inschrijft met een vriendin, kun je een ‘sister ticket’ kopen – dit kost € 220,- per persoon.

En what about Corona?

Voor mij is het heel belangrijk dat we dit werk kunnen blijven doen, in verbinding met elkaar. Want daar hebben we juist nu enorm veel behoefte aan. En ik wil voor iedereen een veilige lesomgeving creëren, zodat je je ontspannen en op je gemak voelt tijdens de les of de workshop. Daarom werk ik op de volgende manier:

♡   De groepen hou ik bewust klein, en je zit op je eigen plekje gedurende de les of workshop

♡   De ruimte ventileer ik voor de les & in de pauze. Matjes etc worden vooraf schoongemaakt. Je kunt eventueel een doek of sarong meenemen om over je kussen of matje te leggen als je dat prettig vindt

♡   Kom niet als je niet fit bent. Ik bied altijd de mogelijkheid om de les online via Zoom mee te doen, of dat ik de les voor je opneem op video.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡   Wat betreft afstand is het volgende wel belangrijk om te weten. Bij de meeste oefeningen is het goed mogelijk afstand te houden, indien gewenst. Maar er zullen ook momenten zijn dat je dichterbij komt dan 1,5m, en we doen soms oefeningen waarbij je de ander aanraakt. Wil je dat absoluut niet? Dan is het wellicht beter om de cursus op een ander moment te doen. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.

♡   Als de cursus ivm maatregelen niet door kan gaan, stellen we deze uit tot een later moment. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding & betaling laat staan, of dat je liever een refund wilt.

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

29apr19:30Spice Up Your Life8 weken| 4 avonden | cursus voor vrouwen

 

Voor de cursus die start op 16 september kan je hier je ticket kopen:

16sep19:3022:00Spice Up Your Life8 weken| 4 avonden | cursus voor vrouwen

 

Dit evenement was alle afgelopen edities uitverkocht, dus wacht niet te lang met aanmelden!

Andere cursussen

Heb je deze cursus al een keer gevolgd, of heb je al ervaring met tantra, lichaamswerk en/of vrouwengroepen? Dan ben je ook welkom op de vervolgcursus ‘More Spice. Klik voor meer informatie op de button hieronder:

11nov19:3022:00More Spice!8 weken| 4 avonden | Verdiepende cursus voor vrouwen

 

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

 

 

CursusTantra voor Vrouwen