Sensual Feminine Retreat

3-daagse Verdiepende Retreat

Drie dagen samen zijn met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals geleide meditaties, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je innerlijke Godin & Sensuele Vrouw te laten stralen.

Ook doen we sharings, journaling oefeningen en Inner Guidance. Dit is echt een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Je werkt op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau en kan bewust ervaren wat je op al deze lagen te ontdekken hebt. En daarnaast gaat het ook over genieten, samen heerlijk & gezond eten, plezier hebben en samen zijn!

Onderdeel van deze retreat is ook een prachtige Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

 

Wil jij:

♡ Meer in contact komen met je Innerlijke Godin en je Sensuele Vrouw?

♡ Je vrijer voelen in je eigen lijf?

♡ Meer leren luisteren naar de stem van je hart?

♡ Belemmerende gedachtes rondom je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit loslaten?

♡ Iets wat altijd al in jou zit waar je (nog) niet bewust van bent, vrij laten en tot wasdom laten komen?

♡ Meer leren vertrouwen op je innerlijk kompas, meer verbinding voelen met de mensen om je heen en meer leven in het hier & nu?

♡ Je opgeladen, energiek, gevoed & verbonden voelen door 3 dagen met een groep vrouwen samen te zijn?

Dan is deze retreat iets voor jou! Op een prachtige locatie in Zeeland gaan we in 3 dagen ons onderdompelen in Tao Tantra, Inner Guidance en doen we een Cacao Ceremonie. Tantra is niet eng of seksueel, het gaat voornamelijk over seksuele energie en hoe je dit meer kan laten stromen. Door beperkende overtuigingen en schaamte los te laten, voel je je veel vrijer in je eigen lijf en kan je je weer verbinden met jouw Yoni. Daarmee geef je je energie, passie en creativiteit een enorme boost. Inner Guidance wijst je de weg naar binnen, naar je innerlijk weten en je innerlijke kompas. De Cacao Ceremonie helpt je om je hart te openen.

Kortom, een holistische en heerlijke retreat voor alle vrouwen!

 

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben we de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich vooral verdiept in Tao Tantra & Sacred Femininity.

Corona haar hart ligt in Bali en hier heeft ze onder andere cacao ceremonies ontdekt die ze nu wekelijks in Nederland geeft. Cacao ceremonies zijn hartopenend, en het is heel bijzonder om dit samen met een groep vrouwen te doen.

Corona_queen-4

Praktische informatie

Deze 3-daagse retreat vindt plaats van 7-9 oktober 2022.

We starten op vrijdag 7 oktober om 19:00 (aankomst tussen 18-19h) en we sluiten op zondag 9 oktober om 16:00 af.

De locatie is in Zeeland, op een prachtige plek met een grote tuin, veel groen en ruimte om je heen en op 10min rijden van het strand. De ochtend lessen (yoga & qigong) doen we als het weer het toelaat buiten.

De exacte locatie ontvang je na inschrijving, evenals aanvullende informatie.

De kosten zijn €475,- (early bird prijs tot 31 augustus 2022) of €595,- (reguliere prijs) inclusief alle maaltijden (lekker, gezond & vega) en overnachtingen. Kom je samen met een vriendin en boeken jullie tegelijkertijd, dan is de prijs pp €495,-

We overnachten op de locatie zelf, en je deelt een appartement (2 verdiepingen, met eigen badkamer & keukentje) met in totaal 4 vrouwen. Indien je samen met een vriendin op een kamer wilt slapen, kan je dat bij je inschrijving aangeven.

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden:

07oct(oct 7)18:0009(oct 9)16:00Sensual Feminine Retreat3-daagse retreat | Voor Vrouwen | Zeeland

 

Ervaringen van anderen

“Ik voelde gewoon dat ik erbij moest zijn. Mijn vrouwelijkheid en seksualiteit omarmen, zijn daarnaast ook thema’s waar ik middenin zit, dus dit sloot perfect aan! Mijn intentie was dan ook om mijzelf te bevrijden van oude pijn en die dingen die mij klein houden.

Het retreat was een feestje! Ik heb zo genoten van het hele programma, van de groep vol mooie vrouwen en van jullie als onwijs liefdevolle en krachtige vrouwen met beiden eigen en unieke kwaliteiten. Dit kwam samen tot een mooi geheel.

Bevrijding heb ik zeker gevoeld!

Ik voel mij oprecht vrouwelijker/sensueler als ik bijvoorbeeld dans, mij aankleed of weer sinds jaren rode lippenstift draag. Ik voel ook dat er een deurtje is geopend om nog meer te connecten met mijn seksualiteit.”

   _Jetske

 

“Ruim een half jaar geleden voelde ik in mijn lijf dat ik toe was aan het (her)ontdekken van mijn levensenergie. Een stukje zelfliefde en weer een stapje verder in zelfacceptatie bracht mij bij het retraite. Een cadeau aan mezelf om even te mogen zijn.

Het bracht me veel meer: plezier, ontdekking, connectie met mezelf en vrijheid. Vanaf het moment dag je aankomt voel je de fijne energie stromen, alles gaat in een geweldige fijne rustige flow op een geweldige locatie met ontzettend heerlijke eetmomenten. Vanuit een gevoel van alles is oké.

Precies wat voor mij goed voelde op dat moment.

Het levert mij nu nog steeds meerdere keren per week een moment op van zijn. Al is het maar 1 minuut dansen, een mooie meditatie of even connecten met mijn lijf. Een heerlijk ontdekkingspad is voor mij geopend en de reis is nog maar net gestart dankzij dit heerlijke weekend!”

   _Julia

 

07oct(oct 7)18:0009(oct 9)16:00Sensual Feminine Retreat3-daagse retreat | Voor Vrouwen | Zeeland

RetreatVoor Vrouwen