Sensual Feminine

3-daagse Zomer Retreat

Drie dagen samen zijn met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals geleide meditaties, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je innerlijke Godin & Sensuele Vrouw te laten stralen.

Ook doen we sharings, journaling oefeningen en Inner Guidance. Dit is echt een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Je werkt op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau en kan bewust ervaren wat je op al deze lagen te ontdekken hebt.

Onderdeel van deze retreat is ook een prachtige Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

 

Wil jij:

♡ Meer in contact komen met je Innerlijke Godin en je Sensuele Vrouw?

♡ Je vrijer voelen in je eigen lijf?

♡ Meer leren luisteren naar de stem van je hart?

♡ Belemmerende gedachtes rondom je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit loslaten?

♡ Iets wat altijd al in jou zit waar je (nog) niet bewust van bent, vrij laten en tot wasdom laten komen?

♡ Meer leren vertrouwen op je innerlijk kompas, meer verbinding voelen met de mensen om je heen en meer leven in het hier & nu?

♡ Je opgeladen, energiek, gevoed & verbonden voelen door 3 dagen met een groep vrouwen samen te zijn?

Dan is deze retreat iets voor jou! Op een prachtige locatie in Zeeland gaan we in 3 dagen ons onderdompelen in Tao Tantra, Inner Guidance en doen we een Cacao Ceremonie. Tantra is niet eng of seksueel, het gaat voornamelijk over seksuele energie en hoe je dit meer kan laten stromen. Door beperkende overtuigingen en schaamte los te laten, voel je je veel vrijer in je eigen lijf en kan je je weer verbinden met jouw Yoni. Daarmee geef je je energie, passie en creativiteit een enorme boost. Inner Guidance wijst je de weg naar binnen, naar je innerlijk weten en je innerlijke kompas. De Cacao Ceremonie helpt je om je hart te openen.

Kortom, een holistische en heerlijke retreat voor alle vrouwen!

 

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben we de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich vooral verdiept in Tao Tantra & Sacred Femininity.

Corona haar hart ligt in Bali en hier heeft ze onder andere cacao ceremonies ontdekt die ze nu wekelijks in Nederland geeft. Cacao ceremonies zijn hartopenend, en het is heel bijzonder om dit samen met een groep vrouwen te doen.

Corona_queen-4

Praktische informatie

Deze 3-daagse retreat vindt plaats van 16 – 18 juni 2021.

We starten op woensdag 16 juni om 14:00 en we sluiten op vrijdag 18 juni om 13:00 af.

De locatie is in Zeeland, op 10 minuten rijden van het strand. Dus je kan vrijdag er nog een heerlijke strandmiddag aan vastplakken!

De exacte locatie ontvang je na inschrijving, evenals aanvullende informatie.

De kosten zijn €425,- (early bird prijs tot 16 mei) of €475,- (reguliere prijs) inclusief alle maaltijden.

 

Hoe gaan we om met Covid?

♡   Er is plek voor maximaal 16 vrouwen

♡   De ruimte ventileren we voor de dag & in de pauze. Matjes etc worden vooraf schoongemaakt. Je kunt eventueel een doek of sarong meenemen om over je kussentje te leggen als je dat prettig vindt

♡   Kom niet als je niet fit bent. Je kunt tot 48h vantevoren kosteloos annuleren. Daarna brengen we 50% in rekening als bijdrage voor de kosten.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor ons bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je wilt knuffelen en de ander is daar ook ok mee – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima.

♡   Wat betreft afstand is het volgende wel belangrijk om te weten. We dansen en bewegen door elkaar, en doen een aantal oefeningen samen.  Er zullen zeker momenten zijn dat je dichterbij komt dan 1,5m, of elkaar aanraakt. Wil je dat absoluut niet? Dan is het wellicht beter om deze dag op een ander moment te doen.

♡   Voel je vrij en volg je eigen hart

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden:

16jun(jun 16)14:0018(jun 18)13:00Sensual Feminine Retreat3-daagse retreat | Voor Vrouwen | Zeeland