Sensual Feminine | Tantra training voor vrouwen

Sensual Feminine – dé Tantra Training voor vrouwen

Toen Tantra op mijn pad kwam, na een zoektocht langs yoga, meditatie, therapie en nog veel meer – voelde het alsof iets in mijn ziel ‘thuiskwam’. Na een paar workshops, heb ik dan al snel de stap gezet en heb ik me ingeschreven voor een training ‘Sacred Femininity’. Ik wist niet echt wat ik kon verwachten, maar iets in mij zei me – dit is waar ik wil zijn. En ik ben zo dankbaar dat ik dat innerlijke stemmetje heb gevolgd, want als er iets is wat mijn leven totaal heeft veranderd – dan is het die training.

Er is iets bijzonders aan een tantra training met alleen maar vrouwen. De energie die dan ontstaat is eigenlijk niet in woorden te vangen. Het was zo ontzettend krachtig en helend tegelijk. In die training heb ik oude patronen kunnen loslaten, ging ik mijn levensenergie weer voelen, leerde ik de verschillende typen vrouwen in mij leren kennen – zoals de wilde vrouw, de zachte vrouw, de krachtige vrouw, de sexy vrouw. Ik leerde hier wat vrouwelijkheid is, en wat vrouwelijke kracht echt is.

Voel jij ook dat je er klaar voor bent, om meer in contact te komen met jouw vrouwelijke kracht, je sensualiteit en je seksualiteit? En wil jij leren hoe je dit kan delen met andere vrouwen?

Ben je er klaar voor om echt de diepte in te duiken? Dan is deze training misschien wel precies wat je zoekt!

Over Tantra

Tantra gaat over verbinding. Met je gevoelens, je lijf, je sensualiteit, je seksualiteit en je vrouwelijkheid. En voor veel vrouwen is het een uitdaging om je echt diep te verbinden met je sensualiteit en vrouwelijkheid. Terwijl hier juist een enorme kracht schuilt. Het is de verbinding met je levensenergie, je creativiteit en vitaliteit. Het gevoel dat het stroomt in je leven. Dat je die ‘glow’ voelt. Dat je leven voelt als in een flow, in plaats van overleven, roeien tegen de stroom in of altijd maar hard werken en je best doen. En om die ‘glow’ & ‘flow’ moeiteloos te mogen voelen, mogen we vaak eerst veel loslaten. Beperkende overtuigingen, traumatische ervaringen, aangeleerde gewoontes. En Tantra is in mijn ervaring een van de meest effectieve manieren om daar te komen.

Tantra is niet eng of seksueel, het gaat voornamelijk over seksuele energie en hoe je dit meer kan laten stromen. In deze week doen we oefeningen vanuit de Tao Tantra & Neo Tantra. Tao Tantra is een stroming van Tantra die heel energetisch & subtiel is. Zo leer je deze week bijvoorbeeld de Taoistische borstmassage – een zelfmassage die voor mij een van mijn vaste ‘SelfCare’ rituelen is geworden. Ook leer je werken met een Yoni Egg, wat ook de oorsprong heeft in de Taoïstische vorm van Tantra. Andere voorbeelden van Tao Tantra zijn het leren werken met je eigen levensenergie, en bijvoorbeeld het loslaten van energetische connecties uit het verleden (bijvoorbeeld met een ex-partner).

Neo Tantra is de stroming die meer gericht is op onze westerse maatschappij, en verweven is met meer moderne inzichten uit de psychotherapie. Dit zijn oefeningen die je bijvoorbeeld helpen om beperkende overtuigingen en schaamte los te laten, of te leren luisteren naar de stem van je Yoni & van je hart. Het gaat ook over het voelen van de vrouwelijke kracht & sensualiteit in je lijf, en weer verbinding maken met de wijsheid van je baarmoeder. Elke vrouw heeft toegang tot deze bron, en in deze training krijg je van ons de tools om dat echt te voelen en in je leven te integreren.

In deze training leer je:

♡ Meer in contact komen met de verschillende vrouwen in jou, zoals je Spirituele Vrouw, Wilde Vrouw, Innerlijke Godin en je Sensuele Vrouw

♡ Je vrijer voelen in je eigen lijf, je meer verbonden voelen met je eigen Yoni en meer leren luisteren naar de stem van je hart

♡ Hoe je belemmerende gedachtes en overtuigingen rondom je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit los kan laten

♡ Leer je werken met levensenergie, hoe je dit door je lijf kan laten stromen en hoe je dit kan inzetten voor jouw heling en voor de heling van anderen (energie werk)

♡ Leer je de Taoistische borstmassage, en leer je werken met een Yoni Egg

♡ Leer je de essentie van Spaceholding, en krijg je de tools om zelf vrouwencirkels te geven, of om je vrouwencirkels verder te verdiepen

♡ Leer je hoe je de basisbeginselen van werken met een Yoni Egg kan doorgeven aan andere vrouwen

♡ Doen we een prachtige Cacao Ceremonie en een Inner Guidance ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de Inner Guidance ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor vrouwen die klaar zijn om de diepte in te duiken. Je hebt al het nodige werk gedaan. Je wilt dit misschien wel verder delen met andere vrouwen. Zeg jij voluit ‘ja’ om te groeien, om los te laten wat je niet langer dient, om jezelf nog beter te leren kennen? Wil jij je eigen vrouwelijke kracht helemaal gaan voelen, en je eigen sensualiteit & seksualiteit omarmen? Dan ben je van harte welkom.

Omdat het een training is, gaan we dieper in op het hoe & waarom van oefeningen, bepaalde technieken en wat belangrijk is in de Spaceholding en het delen van deze oefeningen en technieken. Ook zal er meer herhaling zijn, waardoor je bepaalde elementen ook echt kan leren doorgeven in jouw eigen vrouwencirkels of lessen.

Deze training is voor jou als:

♡ Je voelt dat je er (bijna) klaar voor bent om je eigen vrouwencirkels, ceremonies of retreats te geven en je bent op zoek naar extra tools en dat laatste zetje om dit ook echt te gaan doen

♡ Je al de nodige ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, yoga, tantra, lichaamswerk, energie werk of iets vergelijkbaars. Je wilt je graag verder verdiepen in tantra en energiewerk

♡ Je zelf al vrouwencirkels, retreats of ceremonies geeft en je deze meer verdieping wilt geven

♡ Je de key elementen wilt leren van spaceholden op een veilige manier

♡ Je veilig, fijn en effectief wilt leren werken met een Yoni Egg, of je hier verder in wilt verdiepen

♡ Je verder wilt verdiepen Tantra, specifiek voor vrouwen

♡ Je nog meer wilt zakken in je vrouwelijke kracht, je sensualiteit & je seksualiteit

Je hebt geen ervaring nodig met werken met een Yoni Egg, of zelfs met Tantra. Wel vragen we een flinke basis in je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling – en dit kan op allerlei vormen geweest zijn. Dit is geen beginners training, maar echt voor vrouwen die voelen dat ze klaar zijn voor die volgende stap.

Het is overigens niet essentieel dat je zelf al vrouwencirkels of retreats geeft, of dat je deze ambitie hebt. Een training als deze kan ook heel goed voor je eigen ontwikkeling zijn. Maar het oefenen met spaceholden en het geven van je eigen vrouwen cirkel, is wel onderdeel van het programma.

Sisterhood

Er schuilt een grote kracht in samen zijn met alleen maar vrouwen. Het is een veilige omgeving om Tantra te ontdekken. Ook is het ontzettend fijn, om te merken dat er zoveel overeenkomsten en herkenning is. De diepe verbondenheid en support die kan ontstaan tussen vrouwen, is wat we ‘Sisterhood’ noemen. En ik geloof dat we in onze dagelijkse maatschappij te weinig sisterhood meer hebben. Deze training is dé manier om je meer te verbinden met de kracht van je eigen vrouw-zijn, je te verbinden met de helende liefde van Sisterhood en om te leren hoe je dit kan delen met andere vrouwen.

 

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben ze de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich vooral verdiept in Tao Tantra & Sacred Femininity.

Brechtje is jarenlang in de leer geweest bij Shashi Solluna en Minke de Vos, beiden internationaal vooraanstaande teachers in de Tao Tantra & Neo Tantra. Hier heeft ze de ervaring opgedaan van de kracht van Tantra, het werken met een Yoni Egg en het werken met energie. Dit heeft zoveel impact gehad op haar eigen leven en haar eigen gevoel van vrouwelijkheid, dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ze geeft Tantra trainingen, retreats en energetische lichaamswerk sessies. Mensen omschrijven haar lessen als authentiek, puur en diepgaand transformerend – met een uitnodigende veiligheid en openheid, én met lichtheid & humor.

Corona haar hart ligt in Bali waar ze onder andere cacao ceremonies en de InnerGuidance techniek heeft geleerd. Corona coacht managers, directieleden en ondernemers om te leven en ondernemen vanuit Self-care, het leven van je missie (Soul) en tot slot de juiste kloppende Strategie toe te passen. Hiervoor gebruikt ze onder andere de InnerGuidance journeys. In de het Sensual Feminine Tantra Training zal ze de journeys en cacao ceremonies inzetten om nog dieper met onze vrouwelijkheid, hart en baarmoeder te laten verbinden.

 

Praktische informatie

We zijn nieuwe date voor je aan het bekijken! Wat we je al wel kunnen laten weten is dat deze verdiepende training 8 dagen duurt. We starten op een vrijdag om 19:00 (aankomst tussen 18-19h) en we sluiten af op een vrijdag (12:00h).

Benieuwd naar de data? Klik hier en we houden je op de hoogte.

De locatie is in Helvoirt (Brabant) op een prachtig retreat centrum midden in het bos, met De Loonse en Drunense Duinen om de hoek. Een deel van het programma doen we – als het weer het toelaat – buiten.

Je investering

♡ Early bird is 1616 euro (incl. btw)
Aanbetaling van 500 euro betaal je direct, de rest van het bedrag 3 weken voor aanvang van de training.

♡ Reguliere prijs 1999 euro (incl. btw)
Aanbetaling van 500 euro betaal je direct, de rest van het bedrag 3 weken voor aanvang van de training.

Prijzen zijn inclusief overnachtingen en heerlijke gezonde & vegetarische maaltijden gemaakt door onze persoonlijke chef.

Daarnaast krijg je een welkomst pakket met een Yoni Egg naar keuze (jade, rozenkwarts of obsidiaan), cacao en de Sensual Feminine Training Manual.

Waar verblijven we?

We verblijven op een magisch retreat centrum, genaamd Avani

Dit is een fantastische plek midden in de natuur met prachtige kamers, een Yurt en de Temple of Light.

Iedereen die er al eens is geweest, weet – de energie is absoluut magisch!

Je deelt de kamer met 4 andere vrouwen, de kamers zijn ruim met luxe bedden. De prijs is inclusief beddengoed, handdoeken etc. Je verblijf is volledig verzorgd, en een vrouwelijke chef zal elke dag zorgen voor drie heerlijke, gezonde & vegetarische maaltijden.

Hoe ziet het programma er uit?

Zo ziet een globale trainingsdag er uit:

8.30 – 9.30 Ochtend Practice (bijvoorbeeld yoga, qigong, dans, taoïstische meditatie, stilte wandeling)

9.30 – 10.30 Ontbijt

10.30 – 12.30 Tantra / Feminine Embodiment oefeningen*

12.30 – 15:00 Lunch break en integratietijd

15:00 – 17.00 Healing Tantra / Yoni Egg Practise*

17.00 – 18.00 Sharing circle in vaste, kleine groepjes

18.00 – 20.00 Avondeten en integratietijd

20.00 – 21.30 Avondprogramma (oefening, dans, InnerGuidance, Cacao Ceremonie – afhankelijk van het moment en van wat de groepsenergie vraagt)

* de Tantra, Feminine Embodiment oefeningen en Yoni Egg practise zullen we vaak meerdere keren herhalen, zodat de oefeningen meer diepte krijgen. We doen per oefening ook een apart blok waarin we meer context geven, en je leert hoe je bepaalde technieken zelf kan toepassen in je lessen, cirkels of ceremonies.

Gedurende de week, hebben we op de woensdagmiddag vrij, en hebben we ook twee avonden vrij – tijd om te integreren, te rusten, elkaar te spreken of om te genieten van de prachtige omgeving. De Ochtend Practises zijn optioneel, dus als je een ochtend voelt dat je het fijner vindt om alleen iets te doen, of om wat langer te slapen – dan kan dat.

Het is een intensieve week, waarin je veel zal leren en waarin je zelf ook diep zult gaan. En we zorgen voor een goede balans, waarbij er ook ruimte is voor rust en integratie.

Interesse?

Je kunt je nu vrijblijvend inschrijven voor op de wachtlijst. Wanneer de nieuwe data bekend is krijg je van ons direct bericht en de informatie om je in te schrijven.

 

Twijfel je, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Brechtje (brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl) of met Corona (info@coronameerman.com).

Advanced LevelTrainingVoor Vrouwen