Sensual Feminine

One Day Retreat

Een dag met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals een geleide meditatie, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je innerlijke Godin & Sensuele Vrouw te laten stralen.

‘s Middags doen we een Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

Een heerlijke dag voor elke vrouw die graag meer wil verbinden met haar lijf, haar sensualiteit en de stem van haar hart!

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben we de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich vooral verdiept in Tao Tantra & Sacred Femininity. Tijdens deze dag zal dit uitgebreid aan de orde komen.

Corona haar hart ligt in Bali en hier heeft ze onder andere cacao ceremonies ontdekt die ze nu wekelijks in Nederland geeft. Cacao ceremonies zijn hartopenend, en het is heel bijzonder om dit samen met een groep vrouwen te doen.

Corona_queen-4

Praktische informatie

Deze one-day retreat vindt plaats in Bussum op vrijdag 23 april 2021.

 

De exacte locatie ontvang je na inschrijving. De tijden zijn 10:30 -18:30

 

De kosten zijn 147,- inclusief een heerlijke, voedzame & vegetarische lunch & cacao gedurende de ceremonie.

 

Hoe gaan we om met Covid?

♡   Er is plek voor maximaal 12 vrouwen

♡   De ruimte ventileren we voor de dag & in de pauze. Matjes etc worden vooraf schoongemaakt. Je kunt eventueel een doek of sarong meenemen om over je kussentje te leggen als je dat prettig vindt

♡   Kom niet als je niet fit bent. Je kunt tot 48h vantevoren kosteloos annuleren. Daarna brengen we 50% in rekening als bijdrage voor de kosten.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor ons bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je wilt knuffelen en de ander is daar ook ok mee – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima.

♡   Wat betreft afstand is het volgende wel belangrijk om te weten. We dansen en bewegen door elkaar, en doen een aantal oefeningen samen.  Er zullen zeker momenten zijn dat je dichterbij komt dan 1,5m, of elkaar aanraakt. Wil je dat absoluut niet? Dan is het wellicht beter om deze dag op een ander moment te doen.

♡   Voel je vrij en volg je eigen hart

Aanmelden

Je kunt je via deze link aanmelden:

23apr10:3018:30Sensual Feminine1-Day Retreat | Voor Vrouwen

 

DagworkshopVoor Vrouwen