Privé Workshop Tantra

Willen jullie samen kennismaken met tantra? Spreekt het idee van een groep je totaal niet aan, of past het niet in jullie agenda om een cursus of een weekend retreat te doen?

Dan is een Privé Workshop Tantra waarschijnlijk precies wat je zoekt! In drie uur neem ik je mee langs een aantal oefeningen vanuit de Tantra. Oefeningen die leiden tot meer verbinding en intimiteit. Met jezelf, en met elkaar.

Deze privé sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Utrecht. Deze mooie plek ligt in hartje centrum, aan een rustig hofje. In deze ontspannen, veilige setting leren jullie een drietal oefeningen die je helpen om meer verbinding te ervaren en je partner door heel andere ogen te zien en te ervaren. Of je nu al 30 jaar samen bent, of elkaar nog maar net kent. Koppels van elke samenstelling zijn welkom.

In deze sessies blijft jullie kleding aan – tantra gaat niet over seks, en dit is geen verkapte ‘seks-les’. Wel gaat tantra over seksuele energie, wat gezien wordt als levensenergie. En het gaat over intimiteit, verbinding en sensualiteit. We doen oefeningen waarbij je zal voelen dat je eigen seksuele energie meer gaat stromen, en hoe je deze seksuele energie met je partner kan uitwisselen. Inderdaad, dit kan met kleding aan!

Een avond als deze kan dus heel goed als effect hebben, dat je de seksualiteit tussen jullie anders zal gaan ervaren. Je krijgt hier ook een paar praktische handvatten voor mee – oefeningen die je in de privacy van jullie eigen slaapkamer kan doen, en toe kan passen tijdens het vrijen.

Kosten

Een privé workshop tantra kost €385,- Dit is inclusief thee, wat lekkers en een aantal audio oefeningen die je thuis kan na afloop kan doen. In het weekend reken ik 45,- weekend toeslag.

Afspraak maken

Je kunt een privé tantra sessie boeken voor overdag (maandag, dinsdag of donderdag) of in de avond.

 

Voor Koppels