Ontdek Tantra

Ontdek Tantra

Wil jij kennismaken met tantra, in een veilige omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze basiscursus is voor zowel mannen als vrouwen, en ervaring met tantra is niet nodig. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je partner, dan kunnen jullie alle oefeningen samen doen.

Als je wilt ontdekken op welke manieren je je kan verbinden met het leven, dan is dit een veilige en warme plek om dat te doen. Want voor mij gaat tantra vooral over plezier & verbinding – met je lijf, met jezelf, met je seksualiteit en met de ander.

In deze serie van vier lessen:

  • Leer je praktische oefeningen vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam
  • Leer je over de theoretische beginselen van Tantra hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven
  • Voel je je energieker, vrijer in je lichaam en meer in contact met je behoeftes en verlangens
  • Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
  • Werken we met het ‘Wheel of Consent’
  • Praten we over hoe je deze oefeningen en technieken ook toe kan passen in de slaapkamer

Door de avonden heen doen we individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, levensenergie te voelen en leer je hoe je deze energie kan laten stromen.

We doen oefeningen gebaseerd op geleide meditatie, qigong, ademhalingstechnieken en tantra.

Je hebt geen ervaring nodig met Tantra. Mag wel. We hebben respect voor ieders tempo en grenzen. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je vaste partner? Dan kan je er uiteraard altijd voor kiezen om de oefening samen te doen. Tijdens deze workshop doen we geen seksuele handelingen. Ook gaan we niet uit de kleren.

Data

De eerstvolgende editie vindt plaats op:

Dinsdagavond 8 maart | 15 maart | 22 maart | 29 maart 2022

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht.

De kosten voor de serie van vier lessen is € 225,-

Als je je als koppel inschrijft (alle vormen & soorten koppels zijn welkom, ook met een vriend of vriendin) dan zijn de kosten € 425,- per koppel. Kies dan bij het kopen van je ticket voor ‘samen ticket’

Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

08mar19:3022:00Ontdek Tantra | VOL4-weekse serie | basiscursus | mannen & vrouwen

 

En what about Corona (en andere praktische zaken)

Voor mij is het heel belangrijk dat we dit werk kunnen blijven doen, in verbinding met elkaar. Want daar hebben we juist nu enorm veel behoefte aan. En ik wil voor iedereen een veilige lesomgeving creëren, zodat je je ontspannen en op je gemak voelt tijdens de les of de workshop. Daarom werk ik op de volgende manier:

♡   Kom niet als je niet fit bent. Ik bied altijd de mogelijkheid om de les online via Zoom mee te doen, of dat ik de les voor je opneem op video.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡   Wat betreft afstand is het volgende wel belangrijk om te weten. Bij de meeste oefeningen is het goed mogelijk afstand te houden, indien gewenst. Maar er zullen ook momenten zijn dat je dichterbij komt dan 1,5m, en we doen soms oefeningen waarbij je de ander aanraakt. Wil je dat absoluut niet? Dan is het wellicht beter om de cursus op een ander moment te doen. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.

♡   Kom je met je partner, dan kunnen jullie sowieso alle oefeningen samen doen. Schrijf je je solo in, dan rouleren we. Ik zorg voor een goede balans man / vrouw / koppels / solo inschrijvingen.

♡   Als de cursus ivm maatregelen niet door kan gaan, stellen we deze uit tot een later moment. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding & betaling laat staan, of dat je liever een refund wilt.

 

Andere cursussen

Heb je de basiscursus al een keer gevolgd, of heb je al ruime ervaring met Tantra? Dan ben je ook welkom op de vervolgcursus Verdiep met Tantra. Klik voor meer informatie op de button hieronder.

Voor de editie in april 2022:

10may19:3022:00Verdiep met Tantra4-weekse serie | voor mannen & vrouwen

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

 

BasiscursusVoor MannenVoor Vrouwen