Ontdek Tantra

Ontdek Tantra

Wil jij kennismaken met tantra, in een veilige omgeving? Dan ben je hier aan het juiste adres! Deze basiscursus is voor zowel mannen als vrouwen, en ervaring met tantra is niet nodig. Je mag samen komen met je partner, of een gelegenheidspartner maar dat hoeft niet. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je partner, dan kunnen jullie alle oefeningen samen doen.

Als je wilt ontdekken op welke manieren je je kan verbinden met het leven, dan is dit een veilige en warme plek om dat te doen. Want voor mij gaat tantra vooral over plezier & verbinding – met je lijf, met jezelf, met je seksualiteit en met de ander.

In deze serie van vier lessen:

  • Leer je praktische oefeningen vanuit de Tao Tantra om seksuele energie te voelen en te laten stromen door je hele lichaam
  • Leer je over de theoretische beginselen van Tantra hoe je dit kan toepassen in je dagelijks leven
  • Voel je je energieker, vrijer in je lichaam en meer in contact met je behoeftes en verlangens
  • Leer je om je verlangens én grenzen beter te voelen en te communiceren
  • Werken we met het ‘Wheel of Consent’
  • Praten we over hoe je deze oefeningen en technieken ook toe kan passen in de slaapkamer

Door de avonden heen doen we individuele oefeningen en oefeningen met elkaar. Oefeningen en technieken die je helpen om meer in je lijf te komen, levensenergie te voelen en leer je hoe je deze energie kan laten stromen.

We doen oefeningen gebaseerd op geleide meditatie, qigong, ademhalingstechnieken en tantra.

Je hebt geen ervaring nodig met Tantra. Mag wel. We hebben respect voor ieders tempo en grenzen. Als we oefeningen in koppels doen, roteren we steeds met oefen partners. Kom je met je vaste partner? Dan kan je er uiteraard altijd voor kiezen om de oefening samen te doen. Tijdens deze workshop doen we geen seksuele handelingen. Ook gaan we niet uit de kleren.

Data

De eerstvolgende editie start op 20 september 2022. Deze cursus vindt twee keer per jaar plaats – de laatste editie was in maart en volledig uitverkocht. De lesdata zijn:

Dinsdagavond  20 september | 27 september | 4 oktober | 11 oktober 2022

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht (goed bereikbaar met zowel auto als OV, met voldoende gratis parkeergelegenheid).

De kosten voor de serie van vier lessen is € 349,-

Als je je als koppel inschrijft (alle vormen & soorten koppels zijn welkom, ook gelegenheidskoppels of als je komt met een vriend of vriendin) dan zijn de kosten € 665,- per koppel. Kies dan bij het kopen van je ticket voor ‘koppel ticket’

Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

20sep19:3022:00Basiscursus 'Ontdek Tantra' | wachtlijst4-weekse serie | basiscursus | mannen & vrouwen

 

Een paar praktische zaken die goed zijn om te weten

♡   Meedoen met een tantra workshop kan best spannend zijn! En dat is oké. Ik creëer een omgeving waarin ik je op een veilige, respectvolle en liefdevolle manier uitnodig om net eens iets buiten je comfort zone te bewegen. Jouw grenzen worden altijd gerespecteerd, en ik besteed veel aandacht aan de communicatie en afstemming rondom consent. Er vinden nooit seksuele handelingen plaats in mijn workshops, en in deze basiscursus zit geen naaktheid.

♡   Kom je met je partner, dan kunnen jullie alle oefeningen samen doen. Kom je solo, dan rouleren we. Ik zorg voor een goede balans mannen / vrouwen / koppel / solo aanmeldingen

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat bovenaan. Met deze cursus zal je af en toe wat uit je comfort zone gaan, en het is belangrijk dat je goed voor jezelf kan voelen en zorgen. Zit je momenteel in een depressie, een intens therapie traject of een burn-out? Dan is dit geen geschikt moment om deel te nemen aan deze cursus. Neem bij twijfel even contact met me op.

♡   Na aanmelden krijg je een email met alle praktische zaken op een rijtje.

♡   Mochten er landelijke maatregelen van kracht zijn waardoor deze cursus niet door kan gaan, dan wordt deze verzet. Je kan dan kiezen of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

♡   Je kan annuleren tot 4 weken voorafgaand aan de cursus. Tot 2 weken voorafgaand ben je 50% van het cursusgeld verschuldigd. Als je minder dan 2 weken voor de start annuleert, breng ik het volledige bedrag in rekening. Neem altijd even contact met me op, ik probeer graag met je een passende oplossing te vinden – mogelijk kan je plek door iemand van de wachtlijst opgevuld worden of kan je een volgende editie meedoen.

 

Andere cursussen

Heb je de basiscursus al een keer gevolgd, of heb je al ruime ervaring met Tantra? Dan ben je ook welkom op de vervolgcursus ‘Verdiep met Tantra’. Klik voor meer informatie op de button hieronder.

De volgende editie van de vervolgcursus start op 8 november

08nov19:3022:00Vervolgcursus 'Verdiep met Tantra'4-weekse serie | voor mannen & vrouwen

 

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

 

BasiscursusVoor KoppelsVoor MannenVoor Vrouwen