More Spice!

Bring More Spice in your Life!

Ben jij al een een poosje bezig met het herontdekken van je vrouwelijkheid en je vrouwelijke seksualiteit? Ben je actief bezig met het proces van bewustworden en ontwaken van de Vrouw in jou? Wil jij dit deel van je verder ontwikkelen, en meer stappen zetten in het ontdekken van die sterke, sensuele, krachtige en sexy vrouw in jou?

Deze cursus is het vervolg op de cursus Spice Up Your Life. Voor alle vrouwen die verder willen op dit pad, en meer ‘Spice’ in hun leven willen brengen.

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

12may19:3022:00More Spice!8 weken | 4 avonden | Verdiepende cursus voor vrouwen

 

🌶 Deze cursus is het vervolg op de cursus Spice Up Your Life

🌶 Voor elke vrouw die verlangt naar meer diepgang, verbinding, genot en in contact wil komen met haar innerlijk vuur

🌶 Voor elke vrouw die er klaar voor is om dieper te gaan, in contact te komen met haar eigen bekkenbodem en vrouwelijke kracht.

In deze cursus gaan we verder met de thema’s die zijn behandeld in de vorige cursus, zoals het in leren luisteren naar de stem van je hart & je yoni en het loslaten van beperkende overtuigingen rondom je lijf en je seksualiteit.

Je leert je verder verbinden met je eigen seksuele energie, want dit is de bron van levensenergie, je kracht, passie, creativiteit én genot in je leven. In deze cursus gaan we veel werken met ademhaling en doen we oefeningen die je lichaam voorbereiden op andere vorm van orgasmen, zoals het vallei-orgasme en het ‘full-body’ orgasme. Deze vorm van orgasmen komen niet van de één op andere dag, maar ze krijgen de ruimte als je lijf gewend raakt aan het volop laten stromen van seksuele energie en als beperkende overtuigingen & blokkades in je lijf worden losgelaten. En dit is waar we in deze cursus ons op richten. Om meer passie, vuur en ‘spice’ te brengen – in de slaapkamer, en in je leven!

In deze cursus van 4 avonden:

♥  Doen we geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die je helpen om je eigen seksuele energie meer te laten stromen door je hele lichaam, en blokkades los te laten

♥  Ervaar je de diepere lagen van je sensualiteit & seksualiteit, waarbij we werken met de spirituele, verbindende en helende kracht van seksuele energie

♥  Laat je gevoelens van schaamte en schuldgevoel rondom je lijf, je verlangens en je seksualiteit los

♥  Leer je over andere soorten orgasmen, zoals het vallei-orgasme en ‘full-body’ orgasme

♥  Is een van de lesavonden helemaal gericht op de Yoni – en leer je alles wat je ooit had willen leren over anatomie, pleasure spots, verschillende soorten orgasmes en alles wat de gewone biologieles en de tijdschriften je nooit hebben verteld

♥  Verbind je met je eigen vrouwelijke kracht & innerlijk vuur, en ervaar je de liefdevolle kracht van samen zijn met andere vrouwen

We doen oefeningen die komen vanuit Tantra, Taoisme en Qigong. Ook werken we met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk. Een deel van de oefeningen doe je zelfstandig, andere oefeningen doe je in tweetallen of in groepsverband.

Deze cursus is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die met twee benen op de grond staan, en die intuïtief voelen dat er meer is, dan wat je nu ervaart. En vrouwen die niet bang zijn om de diepte in te gaan, en dingen aan te gaan die haar belemmeren in haar pad naar vrijheid en zelfontplooiing. Deze cursus is voor vrouwen die al ervaring hebben met tantra, lichaamswerk of vrouwengroepen. Het pad van Tantra is geen ‘quick fix’ voor al je problemen, maar het is wel een bijzonder en effectief pad om jezelf meer vrijheid te geven en betekenisvolle, transformerende ervaringen op te doen. Deze cursus is voor alle vrouwen die op zoek zijn naar deze ervaringen, en die dat graag doen in een veilige en gedragen groep vrouwen. Voor elke vrouw die op zoek is naar meer diepgang, genot en verbinding in haar leven.

Data & Locatie:

In deze serie komen we donderdagavond bij elkaar, in totaal 4 avonden. De data zijn:

Donderdagavond 12 mei | 19 mei | 2 juni | 9 juni 2022

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht. Bij aanmelding krijg je meer informatie, maar de locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto (wel betaald parkeren).

In de week tussen de fysieke lessen, krijg je een (online) oefening mee voor thuis.

Kosten

De kosten voor de serie van vier avonden en online oefeningen voor thuis is € 295,-

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

12may19:3022:00More Spice!8 weken | 4 avonden | Verdiepende cursus voor vrouwen

 

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

Tantra voor VrouwenVerdiepende cursus