More Spice!

Bring More Spice in your Life!

Ben jij al een een poosje bezig met het herontdekken van je vrouwelijkheid en je vrouwelijke seksualiteit? Ben je actief bezig met het proces van bewustworden en ontwaken van de Vrouw in jou? Wil jij dit deel van je verder ontwikkelen, en meer stappen zetten in het ontdekken van die sterke, sensuele, krachtige en sexy vrouw in jou?

Deze cursus is het vervolg op de cursus Spice Up Your Life. Voor alle vrouwen die verder willen op dit pad, en meer ‘Spice’ in hun leven willen brengen.

🌶 Deze cursus is het vervolg op de cursus Spice Up Your Life

🌶 Voor elke vrouw die verlangt naar meer diepgang, verbinding, genot en in contact wil komen met haar innerlijk vuur

🌶 Voor elke vrouw die er klaar voor is om dieper te gaan, in contact te komen met haar eigen bekkenbodem en vrouwelijke kracht.

In deze cursus gaan we verder met de thema’s die zijn behandeld in de vorige cursus, zoals het in leren luisteren naar de stem van je hart & je yoni en het loslaten van beperkende overtuigingen rondom je lijf en je seksualiteit.

Je leert je verder verbinden met je eigen seksuele energie, want dit is de bron van levensenergie, je kracht, passie, creativiteit én genot in je leven. In deze cursus gaan we veel werken met ademhaling en doen we oefeningen die je lichaam voorbereiden op andere vorm van orgasmen, zoals het vallei-orgasme en het ‘full-body’ orgasme. Deze vorm van orgasmen komen niet van de één op andere dag, maar ze krijgen de ruimte als je lijf gewend raakt aan het volop laten stromen van seksuele energie en als beperkende overtuigingen & blokkades in je lijf worden losgelaten. En dit is waar we in deze cursus ons op richten. Om meer passie, vuur en ‘spice’ te brengen – in de slaapkamer, en in je leven!

In deze cursus van 4 avonden:

♥  Doen we geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en bewegingsoefeningen die je helpen om je eigen seksuele energie meer te laten stromen door je hele lichaam, en blokkades los te laten

♥  Ervaar je de diepere lagen van je sensualiteit & seksualiteit, waarbij we werken met de spirituele, verbindende en helende kracht van seksuele energie

♥  Laat je gevoelens van schaamte en schuldgevoel rondom je lijf, je verlangens en je seksualiteit los

♥  Leer je over andere soorten orgasmen, zoals het vallei-orgasme en ‘full-body’ orgasme

♥  Verbind je met je eigen vrouwelijke kracht & innerlijk vuur

We doen oefeningen die komen vanuit Tantra, Taoisme en Qigong. Ook werken we met geleide meditaties, ademhalingsoefeningen en lichaamswerk. Een deel van de oefeningen doe je zelfstandig, andere oefeningen doe je in tweetallen of in groepsverband.

Deze cursus is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die met twee benen op de grond staan, en die intuïtief voelen dat er meer is, dan wat je nu ervaart. En vrouwen die niet bang zijn om de diepte in te gaan, en dingen aan te gaan die haar belemmeren in haar pad naar vrijheid en zelfontplooiing. Deze cursus is voor vrouwen die al ervaring hebben met tantra, lichaamswerk of vrouwengroepen. Het pad van Tantra is geen ‘quick fix’ voor al je problemen, maar het is wel een bijzonder en effectief pad om jezelf meer vrijheid te geven en betekenisvolle, transformerende ervaringen op te doen. Deze cursus is voor alle vrouwen die op zoek zijn naar deze ervaringen, en die dat graag doen in een veilige en gedragen groep vrouwen. Voor elke vrouw die op zoek is naar meer diepgang, genot en verbinding in haar leven.

Data & Locatie:

In deze serie komen we om de week op een donderdagavond bij elkaar, in totaal 4 avonden. De data zijn:

Donderdagavond 11 november | 25 november | 9 december| 23 december 2021

Lestijden zijn van 19:30 – 22:00 en de locatie is in het centrum van Utrecht. Bij aanmelding krijg je meer informatie, maar de locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto.

In de weken tussen de fysieke lessen, krijg je een (online) oefening mee voor thuis.

Kosten

De kosten voor de serie van vier avonden en vier online oefeningen voor thuis is € 295,-

Als je je aanmeldt samen met een vriendin, zijn de kosten per persoon € 265,- (kies dan voor het ‘sister-ticket’)

En what about Corona?

Voor mij is het heel belangrijk dat we dit werk kunnen blijven doen, in verbinding met elkaar. Want daar hebben we juist nu enorm veel behoefte aan. En ik wil voor iedereen een veilige lesomgeving creëren, zodat je je ontspannen en op je gemak voelt tijdens de les of de workshop. Daarom werk ik op de volgende manier:

♡   De groepen hou ik bewust klein, en je zit op je eigen plekje gedurende de les of workshop

♡   De ruimte ventileer ik voor de les & in de pauze. Matjes etc worden vooraf schoongemaakt. Je kunt eventueel een doek of sarong meenemen om over je kussen of matje te leggen als je dat prettig vindt

♡   Kom niet als je niet fit bent. Ik bied altijd de mogelijkheid om de les online via Zoom mee te doen, of dat ik de les voor je opneem op video.

♡   Eigen verantwoordelijkheid staat voor mij bovenaan. Doe alleen waar je je prettig bij voelt. Als je iemand een knuffel wilt geven en de ander wil dat ook – helemaal welkom en prima. Hou je liever afstand, ook prima. Ik respecteer alle vormen.

♡   Wat betreft afstand is het volgende wel belangrijk om te weten. Bij de meeste oefeningen is het goed mogelijk afstand te houden, indien gewenst. Maar er zullen ook momenten zijn dat je dichterbij komt dan 1,5m, en we doen soms oefeningen waarbij je de ander aanraakt. Wil je dat absoluut niet? Dan is het wellicht beter om de cursus op een ander moment te doen. Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.

♡   Als de cursus ivm maatregelen niet door kan gaan, stellen we deze uit tot een later moment. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding & betaling laat staan, of dat je liever een refund wilt.

Aanmelden

Wil je meedoen? Je kan je aanmelden door hier je ticket te kopen:

11nov19:3022:00More Spice!8 weken| 4 avonden | Verdiepende cursus voor vrouwen

Twijfel je nog?

Wil je meer informatie, of heb je nog vragen? Dan kan je altijd contact opnemen. Dat gaat het makkelijkst door een mail te sturen naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

Tantra voor VrouwenVerdiepende cursus