Viva la Vulva online cursus

De opmars van de Vulva!

Wij vrouwen hebben onze Vulva’s veel te lang genegeerd. En dat is zonde!

In deze online training leer je hoe je het plezier, genot en de kracht van je Yoni terug kunt brengen in je leven.

Aanmelden kan hieronder:

09nov20:00Viva La VulvaStart 8-weekse online cursus | vrouwen

Yoni is het Sanskriet woord wat in Tantra gebruikt wordt voor de vagina, en het betekent ‘Heilige Tempel’ of ‘Bron van Alles’. En daar is geen woord van gelogen. Als je je meer verbindt met jouw Yoni, of vagina, dan kan dat je namelijk enorm veel brengen. Niet alleen meer genot. Maar ook meer plezier, meer lichtheid, meer energie en meer vitaliteit in je leven.

De meeste vrouwen hebben weinig tot geen relatie met hun Yoni. We praten er niet graag of gemakkelijk over, laat staan dat we uitgebreid de tijd nemen om haar te bekijken. En dat zit diep ingebakken in onze cultuur. Immers, het woord voor onze labia is ‘schaamlippen’. Alsof het een plek is om je voor te schamen.

Het tegenovergestelde is waar. Als je je meer verbindt met je Yoni, dan is dat merkbaar in je hele leven. Niet alleen in de slaapkamer, maar juist ook in je dagelijks leven. Je Yoni is jouw bron van levensenergie, het centrum van je vrouwelijkheid en een plek van wijsheid.

In deze online training leer je werken met een Pleasure Wand. Dat is een heel fijn hulpmiddel voor Zelf Massage, Self-Dearmouring en Self-Pleasure. Je kunt deze wand bestellen in mijn webshop, en deze krijg je automatisch bij aanmelding van deze cursus. Heb je al een Pleasure Wand? Dan kan je ook kiezen voor de training zonder Pleasure Wand. Wil je liever niet met een Pleasure Wand werken? Dan kan je veel oefeningen ook doen met je vingers, alleen kan je hiermee iets minder diep komen. Kies vooral waar jij je prettig bij voelt.

Een betere relatie met je Yoni kan je helpen om:

♡ Op een dieper niveau te verbinden met je seksualiteit en genot

♡ Je meer te verbinden met je vrouwelijkheid, sensualiteit en innerlijk vuur

♡ Meer energie en flow ervaren in je leven

♡ Pijn tijdens het vrijen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen

♡ Onverwerkte emoties en trauma’s gerelateerd aan je seksualiteit te helen

♡ Je meer te verbinden met jouw bron van innerlijke wijsheid

♡ Je gepassioneerd, sensueel en (weer) sexy in je lichaam te voelen

♡ Je libido een (natuurlijke) boost te geven

♡ Je vitaliteit, creativiteit, zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten

♡ Je lichaam te openen voor andere orgasmes, zoals vaginale en full-body orgasmes

Voel jij een ‘ja’ bij het lezen van een of meer van bovenstaande punten?

Dan is deze online cursus iets voor jou! In je eigen tijd & tempo, maar samen met andere vrouwen en onder mijn begeleiding ga je aan de slag om blokkades los te laten, een diepere relatie op te bouwen met je Yoni en om meer genot & plezier toe te laten in je leven. Viva la Vulva!!

Wat leer je tijdens deze online cursus?

De online cursus duurt in totaal 8 weken, en bestaat uit een welkomstmodule en 4 modules van elk twee weken. Elke module starten we met een online sessie, die ik live geef en waar we een start maken met het thema van de betreffende module. Na afloop krijg je de recording, ook als je er niet bij kan zijn. De thema’s die aan bod komen zijn:

Module 1 | Self Love

Module 2 | Self Healing

Module 3 | Self Pleasure

Module 4 | Self Care

Voorafgaand krijg je een welkomstmodule, waarin je alle praktische uitgelegd krijgt. Ook leer je alles over het zetten van een intentie en hoe je een Pleasure Wand kan gebruiken.

In de module Self Love staat jouw lijf en jouw Yoni centraal. Van anatomie tot aan theorie over opwinding, verlangen en het zogenaamde ‘Pleasure Plafond’.  We doen een geleide meditatie en je leert de Taoistische borstmassage. Daarnaast maak je kennis met de Pleasure Toolbox, dit zijn een serie tools die jou gaan helpen om jezelf te openen voor meer pleasure.

In de module Self Healing ga je een geleide Self-Dearmouring massage doen. Hierbij help je je Yoni om op een liefdevolle en zachte manier pijnlijke plekken, spanning en opgeslagen trauma’s los te laten. Dit helpt je om meer gevoeligheid en genot te kunnen ervaren. Vooral voor vrouwen die een ongevoeligheid ervaren, kan dit echt transformerend zijn. We doen ook een helende baarmoeder meditatie, en een helend ritueel voor je Yoni.

In de module Self Pleasure leer je alles over de verschillende pleasure spots, het verschil tussen een piekorgasme, vallei orgasme, vaginaal orgasme en full-body orgasme. Je leert je Pleasure Wand te gebruiken voor Self Pleasure, je leert om je G-spot te activeren en we gaan dieper in op de relatie tussen het keelgebied en de Yoni.

In de module Self Care leer je hoe je een liefdevolle, langdurige relatie met je Yoni en je lijf opbouwt en onderhoudt – geïntegreerd in je dagelijks leven. Je leert over de verschillende fases van je cyclus, we doen een Yoni Steam ritueel en je leert Sexual Vitality Qigong. Ook gaan we dieper in op de connectie met je Cervix en je baarmoeder, en hoe een diepere verbinding met deze plek je meer wijsheid, diepgang en genot kan brengen.

Alle oefeningen en rituelen worden duidelijk en stap voor stap uitgelegd, en begeleid op video of audio. Elke module heeft meerdere oefeningen, en altijd een ritueel wat past bij het thema. Daarnaast krijg je elke module een ‘Quickie’ – dit zijn korte oefeningen van 5-10 minuten die je helpen om in relatief korte tijd lekker in je lijf te komen. In totaal heb je per module ruim drie uur aan nieuw oefen materiaal, wat je helemaal in je eigen tijd & privacy van je eigen huis kan doen. En wil je meer oefenenen, dan zijn de oefeningen heel geschikt om te herhalen. Je houdt levenslang toegang tot de online cursus dus je kan de oefeningen ook later nog terugkijken.

Tijdens de introductiemodule leer je meer over de Pleasure Wand, praktische zaken hoe je de kristallen wand gebruikt en onderhoud. Ook doen we een oefening rond het zetten van je intentie. We starten met een online welkomstworkshop waarin we een geleide meditatie doen, die je helpt om gegrond en in je lijf te voelen en vanuit daar je intentie te zetten voor de komende 8 weken. Ook maken we hier een start met het thema van de eerste module. Als je niet kunt, dan stuur ik je na afloop de opname toe zodat je die op een ander moment terug kan kijken.

Data:

We starten met een welkomstmodule als introductie. Deze heeft het thema Zelfliefde. Daarna starten we elke module gezamelijk met een live online sessie via Zoom. De data hiervan zijn:

Woensdagavond 9 november | 20:00 – 21:30 | Welkomstworkshop & start Module 1 | Self Love

Woensdagavond 23 november | 20:00 – 21:00 |Start Module 2 | Self Healing

Woensdagavond 7 december | 20:00 – 21:00 |Start Module 3 | Self Pleasure

Woensdagavond 21 december | 20:00 – 21:00 |Start Module 4 | Self Care

Na afloop ontvang je de recording, dus als je er niet bij kan zijn kan je op een later moment deze sessie terugkijken.

Kosten:

De kosten van de Viva la Vulva cursus zijn € 399,-. Dit is inclusief een kristallen Pleasure Wand naar keuze (twv € 135,-), een 8-weekse online cursus, een online welkomstworkshop + 3 online sessies om samen te verdiepen.

Je kunt ook kiezen om alleen samen te starten met de welkomstworkshop, en verder de cursus te doen in je eigen tijd & tempo – dan zijn de kosten € 349,-.

Voel je de behoefte om 1 op 1 te werken aan een bepaald thema, kies dan voor de 3de optie waarmee je 2x een Privé Coaching Sessie ontvangt waarin ik je begeleid.

*Alle opties zijn inclusief een kristallen Pleasure Wand naar keuze (twv € 135,-) en een 8-weekse online cursus.

Welkomst workshop

De start van de volgende Viva La Vulva cursus is op woensdag 9 november. We starten met een online welkomst workshop van 20:00 – 21:30. Kan je hier niet bij zijn? Geen probleem, dan stuur ik je de opname na afloop. Enkele dagen voorafgaand ontvang je de inlogcodes voor de online training, die je toegang geven tot de welkomstmodule. Vervolgens krijg je elke twee weken toegang tot de video’s en oefeningen van de volgende module.

 

Aanmelden:

Aanmelden kan door hier je ticket te kopen:

09nov20:00Viva La VulvaStart 8-weekse online cursus | vrouwen

 

Heb je nog vragen of twijfel je of dit iets voor jou is? Stuur dan een mail naar brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl

Online cursusTantra voor Vrouwen