Viva La Vulva 

Online cursus

 • Neem je wand in eigen hand!

  Take control…

  Empowering

 • De opmars van de Vulva

  Lorem ipsum dolor sit mauris a turpis pellentes biben dum magna ut congue ipsum. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

  Lorem ipsum dolor sit mauris a turpis pellentes biben dum magna ut congue ipsum. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

  Lorem ipsum dolor sit mauris a turpis pellentes biben dum magna ut congue ipsum. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

 • Viva La Vulva (Persoonlijk verhaal)

  Persoonlijk verhaal

  Yoni is het Sanskriet woord wat in Tantra gebruikt wordt voor de vagina, en het betekent ‘Heilige Tempel’ of ‘Bron van Alles’. En daar is geen woord van gelogen. Als je je meer verbindt met jouw Yoni, of vagina, dan kan dat je namelijk enorm veel brengen. Niet alleen meer genot. Maar ook meer plezier, meer lichtheid, meer energie en meer vitaliteit in je leven.

  De meeste vrouwen hebben weinig tot geen relatie met hun Yoni. We praten er niet graag of gemakkelijk over, laat staan dat we uitgebreid de tijd nemen om haar te bekijken. En dat zit diep ingebakken in onze cultuur. Immers, het woord voor onze labia is ‘schaamlippen’. Alsof het een plek is om je voor te schamen.

  Het tegenovergestelde is waar. Als je je meer verbindt met je Yoni, dan is dat merkbaar in je hele leven. Niet alleen in de slaapkamer, maar juist ook in je dagelijks leven. Je Yoni is jouw bron van levensenergie, het centrum van je vrouwelijkheid en een plek van wijsheid.

  Dit wil ik ook

Het ontstaan van Viva La Vulva

 • Viva La Vulva is voor jou als...

  Bijna alle vrouwen hebben veel spanning in hun bekkenbodem. De bekkenbodem is, samen met de kaken, de schouders & je buik – één van de plekken waar de meeste spanning zit. Die zet je vast, als een onbewust verdedigingsmechanisme om niet teveel te hoeven voelen. En als je weet hoe gevoelig je Yoni is, en hoeveel ze vaak te verduren heeft gehad, is dat ook niet zo’n wonder.

  ♡ Denk maar aan al die keren dat je misschien penetratie had zonder dat je er echt echt klaar voor was.

  ♡ De keren dat de seks eigenlijk wat te hard, of onprettig was – maar je dacht: ‘laat maar, het is zo voorbij’.

  ♡ De keren dat je de stoten tegen je baarmoeder eigenlijk best pijnlijk vond, maar ook niet moeilijk wilde doen.

  ♡ Denk maar aan al die momenten dat je zelf niet zo liefdevol met je eigen Yoni omging. Hard masturbeerde, om spanning los te laten. Dat je een vibrator gebruikte, en elke keer meer stimulatie nodig had om maar iets te voelen.

  ♡ Dat je een medisch onderzoek had, waarbij je je overgeleverd voelde aan de medische staf terwijl je met je benen wijd onder een felle TL-balk lag.

  ♡ Misschien heb je misbruik, aanranding of een verkrachting meegemaakt. Misschien draag intergenerationeel trauma met je mee, doorgegeven door generaties vrouwen voor je.

  Als je bedenkt hoe gevoelig de Yoni is, en hoeveel ze vaak heeft meegemaakt en ervaren – is het niet zo vreemd dat ze iets moest doen om zichzelf te beschermen. Om een fysiek, emotioneel en energetisch beschermlaagje op te bouwen. De prijs die ze hiervoor betaalt, is dat de Yoni minder gevoelig wordt. Maar het goede nieuws is – dit beschermlaagje is niet permanent. Eronder zit nog steeds dezelfde Yoni, die gevoelig en open en ontvankelijk en orgastisch is – en altijd zal zijn!

  Dit is herkenbaar voor mij
  Viva La Vulva (waarom deze cursus voor jou.. )
 • "Wat ik meeneem van de cursus is een aantal ervaringen met mezelf die me heel dierbaar zijn: er mag meer rust komen, meer gevoeld worden, dingen mogen tijd kosten. Ik heb echt de wijsheid van mijn lijf leren voelen - de cursus gaf me praktische handvatten om ook echt naar mijn lijf te leren luisteren. Ook als ik op een blokkade stuitte of sneller wilde dan kon leerde ik: Blijf ademen, blijf voelen. Deze cursus is super waardevol voor me geweest en nog steeds merk ik dagelijks de effecten. Ik voel meer verbinding, en sta veel meer in mijn kracht."

  Naam
 • Naam

  "Leren luisteren naar mezelf, naar mijn grenzen en mijn verlangens waren voor mij eye-openers. Ook verwondering, plezier, sensualiteit en seksualiteit. Elke keer keek ik verwachtingsvol uit naar de nieuwe module. Het is nog work in progress, maar het is superfijn hier op terug te kunnen grijpen op het moment dat ik het nodig heb!"

  (Maaike, 41 jaar)
 • (Maaike, 41 jaar)

  "Wat ik meeneem van de cursus is een aantal ervaringen met mezelf die me heel dierbaar zijn: er mag meer rust komen, meer gevoeld worden, dingen mogen tijd kosten. Ik heb echt de wijsheid van mijn lijf leren voelen - de cursus gaf me praktische handvatten om ook echt naar mijn lijf te leren luisteren. Ook als ik op een blokkade stuitte of sneller wilde dan kon leerde ik: Blijf ademen, blijf voelen. Deze cursus is super waardevol voor me geweest en nog steeds merk ik dagelijks de effecten. Ik voel meer verbinding, en sta veel meer in mijn kracht."

  Naam
 • Viva La Vulva (wat is een pleasure wand?)

  Is het een dildo? Is het een massage staaf? Een steen voor op je altaar?

  Ja.

  En veel meer dan dat.

  Een Pleasure Wand is een geweldig hulpmiddel voor SelfMassage & SelfHealing. Dit zijn technieken die je helpen om meer gevoeligheid, genot & pleasure in je Yoni – en daarmee in je leven – te brengen.

  Ook een fijn hulpmiddel om je Yoni beter te leren kennen. 

 • Supertoffe zin...

  Korte tekst.

  Vieren van je Vulve.. bron.. creativiteit!!!

 • Viva La Vulva (wat leer je in deze cursus?)

  Wat leer je in Viva La Vulva?

  De online cursus duurt in totaal 8 weken, en bestaat uit een welkomstmodule en 4 modules van elk twee weken. Elke module starten we met een online sessie, die ik live geef en waar we een start maken met het thema van de betreffende module. 

  Alle oefeningen en rituelen worden duidelijk en stap voor stap uitgelegd, en begeleid op video of audio. Elke module heeft meerdere oefeningen, en altijd een ritueel wat past bij het thema. Daarnaast krijg je elke module een ‘Quickie’ – dit zijn korte oefeningen van 5-10 minuten die je helpen om in relatief korte tijd lekker in je lijf te komen. In totaal heb je per module ruim drie uur aan nieuw oefen materiaal, wat je helemaal in je eigen tijd & privacy van je eigen huis kan doen. En wil je meer oefenenen, dan zijn de oefeningen heel geschikt om te herhalen. Je houdt levenslang toegang tot de online cursus dus je kan de oefeningen ook later nog terugkijken.

 • Module 1

  Self Love

  In de module Self Love staat jouw lijf en jouw Yoni centraal. Van anatomie tot aan theorie over opwinding, verlangen en het zogenaamde ‘Pleasure Plafond’. We doen een geleide meditatie en je leert de Taoistische borstmassage. Daarnaast maak je kennis met de Pleasure Toolbox, dit zijn een serie tools die jou gaan helpen om jezelf te openen voor meer pleasure.
 • Module 2

  Self Healing

  In de module Self Healing ga je een geleide Self-Dearmouring massage doen. Hierbij help je je Yoni om op een liefdevolle en zachte manier pijnlijke plekken, spanning en opgeslagen trauma’s los te laten. Dit helpt je om meer gevoeligheid en genot te kunnen ervaren. Vooral voor vrouwen die een ongevoeligheid ervaren, kan dit echt transformerend zijn. We doen ook een helende baarmoeder meditatie, en een helend ritueel voor je Yoni.
 • Module 3

  Self Pleasure

  In de module Self Pleasure leer je alles over de verschillende pleasure spots, het verschil tussen een piekorgasme, vallei orgasme, vaginaal orgasme en full-body orgasme. Je leert je Pleasure Wand te gebruiken voor Self Pleasure, je leert om je G-spot te activeren en we gaan dieper in op de relatie tussen het keelgebied en de Yoni.
 • Module 4

  Self Care

  In de module Self Care leer je hoe je een liefdevolle, langdurige relatie met je Yoni en je lijf opbouwt en onderhoudt – geïntegreerd in je dagelijks leven. Je leert over de verschillende fases van je cyclus, we doen een Yoni Steam ritueel en je leert Sexual Vitality Qigong. Ook gaan we dieper in op de connectie met je Cervix en je baarmoeder, en hoe een diepere verbinding met deze plek je meer wijsheid, diepgang en genot kan brengen.
 • Jouw Viva La Vulva Cursus!

  Lorem ipsum dolor sit mauris a turpis pellentes biben dum magna ut congue ipsum. Mauris nec vestibulum diam duis at leo vitae dui aliquet volutpat.

   

  Plaatje foto cursus en wand (wat krijg je)

  Meld je hier aan!
 • Viva La Vulva (voordelen)

  Wil jij ook...

  ♡ Op een dieper niveau te verbinden met je seksualiteit en genot

  ♡ Je meer te verbinden met je vrouwelijkheid, sensualiteit en innerlijk vuur

  ♡ Meer energie en flow ervaren in je leven

  ♡ Pijn tijdens het vrijen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen

  ♡ Onverwerkte emoties en trauma’s gerelateerd aan je seksualiteit te helen

  ♡ Je meer te verbinden met jouw bron van innerlijke wijsheid

  ♡ Je gepassioneerd, sensueel en (weer) sexy in je lichaam te voelen

  ♡ Je libido een (natuurlijke) boost te geven

  ♡ Je vitaliteit, creativiteit, zelfliefde en zelfvertrouwen te vergroten

  ♡ Je lichaam te openen voor andere orgasmes, zoals vaginale en full-body orgasmes

  Voel jij een ‘ja’ bij het lezen van een of meer van bovenstaande punten?

  Ja, Viva La Vulva!

Wacht niet langer. Neem je wand in eigen hand!