Self Pleasure Practise: SelfPleasure Strokes voor je Vulva & Vagina

Voor dit ritueel ga je je eigen Vulva verkennen, met pleasure strokes. Het doel van dit ritueel is om jezelf een manier van SelfPleasure aan te leren die anders is dan masturbatie en anders dan je gewend bent om jezelf aan te raken. Op die manier stimuleer je andere zenuw uiteinden, en door het trage aanraken en het feit dat je je niet focust op je clitoris en niet doelgericht werkt naar een orgasme – krijg je een totaal andere ervaring van SelfPleasure. Dit is wat we noemen Yin of vrouwelijke seksualiteit. Die is traag, intens, je blijft continue ontspannen en diep ademen. Je neemt de tijd voordat je Yoni zich vanzelf opent en je vingers (of je Pleasure Wand) als vanzelf naar binnen wordt ‘gezogen’.

Zorg ervoor dat je comfortabel ligt, met glijmiddel of natuurlijke olie bij de hand. In de video worden de verschillende pleasure strokes gedemonstreerd op een prachtige kikkergroene demo vulva 🙂 Ook de G-spot komt aan bod. De inwendige strokes kan je zowel met je vingers doen als met je Pleasure Wand. Je kan ook beginnen met je vingers, en daarna verder gaan met je Pleasure Wand.

Deze pleasure strokes zijn sowieso een hele goede voorbereiding voor SelfPleasure met je Wand – dus als je wilt kan je deze oefening doen als voorbereiding en zorg je dat je Pleasure Wand in de buurt ligt en kan je daarna overgaan naar SelfPleasure met je wand. Veel SelfPleasure gewenst!