Tantra, dat is toch vooral iets met seks?

Tantra is een spiritueel pad, net zoals bijvoorbeeld Yoga. Tantra heeft als leidende filosofie dat je volledig mag voelen en ervaren wat zich aandient in je leven. Tantra gaat vooral om verbondenheid – met je lijf, met jezelf, met je seksualiteit en met de ander. Tantra leert je om de schoonheid, intensiteit en vervulling te vinden in alle aspecten van je leven – van je carrière tot aan je seksualiteit en relaties.

Ben je nieuwsgierig naar wat Tantra voor jou kan betekenen?

 • Tantra is ..

  Tantra is leren houden van jezelf

  Er is één persoon op aarde van wie het ontzettend moeilijk is om van te houden, om hem of haar volledig te accepteren en om zijn of haar schoonheid en talenten te zien. Inderdaad, dit ben jezelf!

  Tantra gaat over verbinding met jezelf. Van jezelf leren houden, zonder jezelf altijd maar te bekritiseren of te willen veranderen. Tantra helpt je om jezelf te zien door andere ogen, en te ervaren hoe prachtig, bijzonder, sexy, mooi en uniek je bent!

  De eerste en essentiële stap om een vervuld leven te leiden, en om intieme en betekenisvolle relaties aan te kunnen gaan, is om van jezelf te houden en jezelf helemaal te accepteren zoals je bent.

 • Tantra gaat over verbinding

  Tantra gaat niet over seks. Maar Tantra verandert de manier waarop je seks, liefde en relaties ervaart. Het verandert de manier waarop je je verhoudt en je verbindt met anderen – zowel in intieme relaties als in het dagelijks leven. En je verbonden voelen is misschien wel de belangrijkste factor van een gelukkig leven.

  Tantra gaat over verbinding – dat is waarschijnlijk de beste samenvatting. En je verbonden voelen is essentieel voor betekenisvolle, intieme en gezonde relaties. Tantra helpt je met al je relaties – de relatie met jezelf en met anderen.

  Tantra is ..
 • Tantra is ..

  Tantra is weer leren voelen

  Ons lichaam heeft vaak alle antwoorden. Maar we zijn vergeten hoe we kunnen communiceren met en luisteren naar ons lichaam. Onverwerkte emoties, trauma en spanning kunnen ervoor zorgen dat je je steeds meer afgesloten voelt van je lijf en dat je vooral in je hoofd zit. En dat is niet de beste plek om innerlijke rust en verbinding te ervaren.

  Veel in je hoofd zitten en weinig in je lijf kan leiden tot veel spanning, weinig energie, piekeren, je vlak of ronduit somber voelen. Je kunt niet echt genieten van seksualiteit, je voelt je alles behalve sensueel en hebt vaak een gevoel van ‘is dit het nu?’

  We mogen weer leren voelen. Want je bent een sensueel wezen, gemaakt om te voelen en ervaren. Hoe meer je in je lichaam aanwezig bent, hoe meer je in contact kan zijn met jezelf en de ander. Als je je ontspannen en vrij voelt in je eigen lijf stroomt je natuurlijke levensenergie en levenslust. Tantra kan je helpen om je levensenergie en sensualiteit weer te laten stromen. Weer voelen dat je leeft.

 • Tantra is genieten

  Diep van binnen verlangen we allemaal naar een zinvol en betekenisvol leven. We willen ons verbonden voelen met wat er echt toe doet, en niet op de automatische piloot door het leven rollen of ons gevangen voelen in de ‘rat-race’. We willen voelen dat we echt leven!

  Een van de mooiste inzichten die ik kreeg van Tantra, is dat het niet nodig is om uren te mediteren of om een Boeddhistische monnik te worden om meer diepgang en spiritualiteit in mijn leven te ervaren.

  Sterker nog – het ervaren van plezier, liefde en genot is wat je verbindt met de essentie van het leven! Wandelen door een bos, vrijen, dansen alsof er niemand kijkt, zingen, een kaarsje branden of een massage geven aan een geliefde – dit zijn allemaal vormen van meditatie die je leven betekenis geven en je verbinden met je spirituele zelf.

  Tantra is ..
 • Begin vandaag nog!

  Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan kennismaken! Ervaring is niet nodig, je hoeft geen doorgewinterde yogi of meditatie expert te zijn. Je kan alleen komen, met je partner, lover of met een vriend of vriendin. Je bent welkom!

Discover the secrets of a healthy, happy yoni!

Tantra for Women

Ontdek de geheimen van een healthy, happy yoni!

Meer over Yoni Eggs
 • “Working with Yoni Eggs is probably the most efficient, fun and pleasurable way to increase your vitality, libido and sensitivity. It is a great tool to release tension and you'll feel much more relaxed and sexy. And these effects last beyond the bedroom.."

Discover new ways of intimacy, sensuality and lovemaking

Tantra with your loved one
 • “During pregnancy, couples with your kids, or couples who are dealing with illness or a disabled partner - the sexual desire and ability often changes. Tantra is a great way to discover new ways of expressing your sexuality, sensuality and intimacy - to bring you closer (again) to your loved one".

Experience more Love, Connection & Pleasure!

Join the club of Wild Man & Woman, and get every month a free Connection Ritual or Pleasure Practise in your mailbox!

brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl | Buurkerkhof 5, 3511KC Utrecht