• Spice up your Life!

  Of je nu 20 bent of 60 jaar. Of je al tig jaar samen bent met dezelfde partner of single bent. Hoe ‘spicy’ je je voelt, staat hier helemaal los van. Het is een mythe dat je seksleven afhankelijk is van een partner. Een goed seksleven betekent dat je je verbonden en comfortabel voelt met je lichaam, je vrouwelijkheid, je sensualiteit en je seksualiteit.

  Vrouwen kunnen soms hun seksualiteit ‘vergeten’. Als je geen vaste partner hebt, of jullie hebben geen actief seksleven meer – dan kunnen maanden voorbij gaan zonder dat seks echt een rol speelt, en zonder dat je het echt gemist hebt. Maar deze stagnatie van seksuele energie is niet wat je wilt. Het kan leiden tot gezondheidsklachten, lage energie, lusteloosheid, weinig creativiteit en meer van dit. Je seksuele energie is je levensenergie! Gelukkig zijn er veel technieken om je seksuele energie te laten stromen. Je leert ze in een van de cursussen die ik aanbied.

  Cursus 'Spice Up Your Life'
  Tantra voor vrouwen – aanbod
 • Tantra voor vrouwen – aanbod

  Een ei hoort erbij

  Werken met Yoni Eggs is nog niet heel bekend bij het grote publiek, maar dit verandert snel. En terecht. Er is geen effectievere én fijnere manier om op een diep niveau te verbinden met je vrouwelijke seksualiteit, om spanning in je bekkenbodem los te laten en om meer gevoeligheid in je vagina te krijgen. En dit zal jouw (en je partner’s) ervaring van seks totaal veranderen.

  De oefeningen met een Yoni Egg is niet te vergelijken met kegel oefeningen. Die zijn veel meer gericht op het verstevigen van de spieren van de vagina. Wij willen ook een sterke, maar vooral ontspannen vagina. Ik heb een blog geschreven over het belang van een ontspannen vagina. In een andere blog schrijf ik waarom vibrators wat mij betreft het raam uit mogen. In de meeste gevallen maken deze je vulva en vagina juist ongevoeliger, waardoor je steeds meer stimulatie nodig hebt om tot een piekorgasme te komen. Het Yoni Egg helpt je juist om de gevoeligheid terug te brengen en andere, diepere orgasmes te ervaren zoals een G-spot of een full-body orgasme.

  Meer over Yoni Eggs
 • De kracht van Sisterhood

  Er is iets unieks aan het samenzijn met alleen maar vrouwen. Het is een veilige omgeving om Tantra te ontdekken. Ook is het ontzettend fijn, om te merken dat er zoveel herkenning is. De diepe verbondenheid en support die kan ontstaan tussen vrouwen, is wat we ‘Sisterhood’ noemen – iets wat we in de huidige maatschappij niet meer zo goed kennen.

  Van oudsher kwamen vrouwen bijeen om ervaringen uit te wisselen, wijsheid aan elkaar door te geven en aandacht te besteden aan hun lichaam. Denk aan de badhuizen, hammams en Red Tents. In de oude Indiase tempels dansten en masseerden vrouwen elkaar. Voor ontspanning, zelfzorg en bezielde connectie.

  Tijden zijn veranderd, maar deze behoefte niet. Samenzijn met andere vrouwen, is waar je als vrouw kunt opladen en weer kan gaan stralen. Gun het jezelf om de kracht van sisterhood te ervaren.

  Sensual Feminine Retreat
  Tantra voor vrouwen – aanbod
 • Tantra voor vrouwen – aanbod

  Yoni Massage

  In Tantra wordt het lichaam van de vrouw, en met name de vagina, benaderd vanuit een plek van liefde, respect en een vorm van aanbidding. En dit is ook het startpunt van een Yoni massage.

  Voor veel vrouwen is dit niet vanzelfsprekend. Door onze opvoeding, door seksuele partners en vaak ook door onszelf zijn we verleerd om te luisteren en te kijken naar onze vagina. Soms schamen we ons zelfs voor onze vagina en we hebben veel spanning in het bekkengebied, waardoor het steeds moeilijker wordt om sensaties te kunnen voelen en echt te kunnen genieten. Een Yoni massage helpt je om je vagina terug te brengen naar haar natuurlijke staat van zijn – namelijk gevoelig, ontvankelijk, ontspannen, zacht en in staat om seksuele energie en genot te ervaren.

  Meer over Yoni Massage
 • All
 • Basiscursus
 • Verdiepende cursus
 • Voor Vrouwen
 • Yoni Eggs
 • Yoni Massage