• Voor Koppels Aanbod pagina tekst 1

  Samen Tantra

  Wil je graag samen met je partner Tantra ontdekken? Tantra gaat niet alleen over seksualiteit, maar raakt aan alle facetten van je relatie. Zoals verbinding, communicatie, grenzen, behoeftes & verlangens. Kwetsbaar durven zijn en je figuurlijk bloot durven geven leidt tot een dieper niveau van intimiteit. In de weekenden en workshops krijg je de uitnodiging om met elkaar op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau opnieuw te ontmoeten.

  Ben je nieuwsgierig? Wil je dit graag samen met je partner ontdekken? Dat doen we op een liefdevolle en ongedwongen manier, waarbij ook veel gelachen wordt én we elkaars grenzen respecteren. Hieronder vind je een overzicht van het aanbod. Of kijk in de kalender voor een actueel overzicht.

  Kalender
 • Tantrische Seks

  Tantrische seks, wat is dat nu precies? Ekaar alleen maar in de ogen kijken? Of urenlange vrijpartijen met oneindige orgasmes? Er is niet echt een antwoord op deze vraag. Tantra vertelt je niet hoe je seks zou moeten hebben, maar raakt wel aan alle facetten van seksualiteit. En kan dus ook enorme impact hebben op hoe jij seks ervaart en beleeft.

  Aspecten als vertragen, piekorgasmes loslaten, het hele lichaam, hart & ziel meenemen in een spirituele ervaring – dat is voor mij vrijen op een tantrische manier. Maar ook helder en open communiceren over verlangens, behoeftes en grenzen.

  Ben je nieuwsgierig? In een serie van drie weekenden nemen we je mee op een reis langs alle facetten van Tantrische seksualiteit.

  Meer over Tantrische Seks
  Voor Koppels Aanbod pagina tekst 1
 • Voor Koppels Aanbod pagina tekst 1

  Tantra massage

  Eén van de meest verbindende en intieme manieren van samen zijn, is voor mij het geven of ontvangen van een tantra massage. In tantra massage komen alle facetten samen van tantrische seks, zoals vertraging, aanraken zonder doel, aanraken met volledige aandacht vanuit het hart, voorbij het fysieke lichaam maar elkaar raken, ontmoeten en samenzijn met hart & ziel.

  Speciaal voor stellen geef ik samen met Yves workshops ‘Leren Tantrisch Masseren’. Als stel is dit iets heel bijzonders om samen te doen en te ervaren – en iets wat je meteen thuis kan toepassen! Je kunt ook leren om een lingam & yoni massage te geven, een unieke ervaring die fantastisch is om te ontvangen en om te geven!

  Meer over Tantra Massage
 • All
 • Tantra voor Vrouwen
 • Yoni Eggs