• Lichaamswerk Aanbod

  Lichaamswerk

  Ons lichaam heeft vaak alle antwoorden. Maar we zijn vergeten hoe we kunnen communiceren met en luisteren naar ons lichaam. Onverwerkte emoties, trauma en spanning kunnen ervoor zorgen dat je je steeds meer afgesloten voelt van je lijf en dat je vooral in je hoofd zit. En dat is niet de beste plek om innerlijke rust en verbinding te ervaren. Dit kan leiden tot chronische spierspanning, weinig energie, je vlak of somber voelen, veel piekeren of depressiviteit.

  Hoe meer we in ons lichaam aanwezig zijn, hoe meer we ervaren en voelen, hoe meer we in contact zijn met onszelf en de ander. Als je je ontspannen en vrij voelt in je eigen lijf stroomt je natuurlijke levensenergie en levenslust. Tantra kan je helpen om meer in je lijf te komen en je levensenergie weer te laten stromen.

 • Locatie Praktijk Werkplaats voor Geluk

  We zitten in het centrum van Utrecht op een fijne en rustige locatie. In de praktijk ben je welkom voor massages, coaching en koppelsessies. Tenzij anders is afgesproken. De retreats en workhops vinden op verschillende locaties plaats in Nederland. Zie daarvoor de kalender.

   

  Adres praktijk:

  Buurkerkhof 5, 3511 KC Utrecht

  Alleen op afspraak te bezoeken. 

  Locatie praktijk (algemeen)