Epic Self Love,

Connection &

True Pleasure!

  • Wil jij ook?

    Wil jij ook voluit leven?

    Weer leren voelen en genieten? Meer genot ervaren, in bed en daarbuiten? Je relatie met jezelf, met je lijf en met de mensen om je heen verbeteren en verdiepen? Tantra kan je helpen om meer genot te ervaren, om meer verbinding en connectie te voelen en om je relatie te verbeteren. Ik leer je graag praktische tools en technieken om het mysterie van je seksualiteit te ontdekken. In een veilige omgeving, waar je welkom bent zoals je bent.

Een leven vol Liefde, Verbinding & Voluit Genieten!

Wil jij dat ook? Schrijf je in en ontvang elke maand een Connectie Ritueel of Pleasure Practise in je mailbox!

Wil jij ook meer Liefde, Verbinding en Pleasure in je leven? Wil je aan de slag in de Werkplaats voor Geluk?

Kom naar een workshop, doe mee met een online cursus of maak een afspraak voor een 1-op-1 sessie!

Basiscursus Tantra

Wil je kennismaken met Tantra, ben je nieuwsgierig om te ontdekken wat het is en voor jou kan betekenen – dan is deze basiscursus voor jou!

Voor zowel mannen als vrouwen, we beginnen op ‘Tantra-for-Dummies’ level en in vier avonden leer je een aantal basistechnieken om je seksuele energie meer te voelen, om schaamte rondom seksualiteit los te laten en je vrijer te voelen in je eigen lijf.

Wat achtergronden en theorie, maar vooral veel ervaren en doen. In een veilige omgeving, waarbij je jezelf kan zijn en grenzen worden gerespecteerd. Altijd. Na deze serie ervaar je meer zelfliefde, diepere connectie met jezelf en intimiteit in je relaties.

Agenda

Oh My Egg..

Ladies only! De ‘Yoni Egg’ is misschien wel de beste én leukste manieren om je Yoni of vagina gezond, gelukkig en sexy te houden!

De lijst van positieve effecten voor je seksuele gezondheid, libido, gevoeligheid en orgastisch vermogen is indrukwekkend. Eerlijk is eerlijk – het koste mij even tijd voordat het Yoni Egg mijn hart had gestolen. Ik ga wat? Dat ding daar naar binnen – in een groep nog wel?

Maar geloof me – sommige dingen zijn het waard om in ieder geval te proberen! In het 6-weekse programma ‘Egglicious’ komen we drie keer samen met dezelfde groep – en daarnaast krijg je oefeningen mee naar huis om lekker rustig thuis te doen.


Yoni Eggs
  • Yoni Eggs is de meest effectieve, krachtige en plezierige manier om je dieper te verbinden met je vrouwelijke sensuele zelf. Het helpt om spanningen en trauma's los te laten, en om het volle seksuele potentieel van de multi-orgasische vrouw die je bent te laten ontwaken.

1-op-1 Sessies

Voel je een behoefte om meer de diepte in te gaan? Heb je een specifiek thema waar aan je wilt werken, zoals het loslaten van spanning, met name in je buik en bekkengebied? Of wil je werken aan het loslaten van trauma’s, emoties, gevoelens van schaamte of onvrijheid?

Dan kan het helpen om een 1-op-1 sessie te boeken. Ik gebruik veel aanraking in mijn werk, want ik geloof in de combinatie van liefdevolle aanraking en aandacht. Een sessie helpt je om je energie meer te laten stromen, blokkades los te laten en je vrijer te voelen in je lijf en geest.

Boek een sessie
  • "Working with Anna was one of the best decisions I have ever made. She held such space for my tender soul and cracked heart, and her gentleness made me feel very safe to process my pain and heal. I left as a different person and will forever be grateful."

    Jenny, Bali

Relatie boost..

Een workshop voor jou en je partner!

Samen werken aan meer intimiteit, verbinding en genot. In een serie van 3 ‘date nights’ ontdek je manieren van sensualiteit, communicatie, verbinding en plezier.

Kalender

Ja, ik wil op de hoogte blijven

Schrijf je in en ontvang elke maand een gratis ‘Pleasure Practise’ in je mailbox! En je blijft op de hoogte van nieuwe workshops en activiteiten.

Thanks for subscribing!

I respect your privacy

Sometimes all you need is a leap of faith.. to get out of your comfort zone!

Want to know more about Tantra, the fundamental principles and how Tantra can add to your life?


Learn More About Tantra

brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl | Buurkerkhof 5, 3511KC Utrecht