Your Yoni Egg

Your Yoni Egg
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Yoni Eggs zijn misschien wel de beste en leukste manier om meer gevoeligheid en genot in je lijf te ervaren, en om beter in contact te komen met je vrouwelijkheid en je seksualiteit.

Yoni Eggs worden al eeuwen door vrouwen gebruikt voor het verhogen van hun seksuele energie & vitaliteit. Deze kennis wordt van oudsher van vrouw tot vrouw doorgegeven. In deze online training doen we dat ook, maar dan in een modern jasje. Gedurende vijf weken doen we geleide meditaties, oefeningen en rituelen die je helpen om meer in je lijf te komen en je seksuele energie weer te laten stromen.

Elke week bestaat uit een module, met een eigen thema. Elke module start met een video waarin het thema wordt behandeld. De oefeningen per module kan je doen in een volgorde die voor jou het fijnste is, en het beste past. Als je ergens tegenaan loopt of je hebt een vraag, dan kan je dat delen tijdens een van de online meetings of je kan me een berichtje sturen. Ik wens je heel veel plezier & pleasure met Your Yoni Egg!