Viva la Vulva

Viva la Vulva
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Vrouwen, wij hebben onze Vulva’s veel te lang genegeerd. En dat is zonde! Want een goede relatie met je Vulva, Vagina, Pussy of Yoni (hoe jij haar het liefste noemt) kan je zoveel brengen – veel meer dan alleen seksueel genot. Het kan je ook meer plezier, meer lichtheid, meer energie en meer vitaliteit geven. Als je je meer verbindt met je Yoni, dan is dat merkbaar in je hele leven. Niet alleen in de slaapkamer, maar juist ook in je dagelijks leven. Je Yoni is jouw bron van levensenergie, het centrum van je vrouwelijkheid en een plek van wijsheid. In deze online training leer je stap voor stap hoe je het plezier, genot en de kracht van jouw Vulva terug kunt brengen en kan versterken.

In deze online cursus gaan we samen gedurende 8 weken op reis. De thema’s die aan bod komen zijn SelfLove, SelfHealing, SelfPleasure & SelfCare. Elke 2 weken komt er een nieuwe module beschikbaar. Elke module start met een introductie video, waarin het thema wordt behandeld. De oefeningen en rituelen van elke module kan je in je eigen volgorde doen, en je kan ze zo vaak herhalen als prettig voor je is. En je leert werken met de Pleasure Wand, een hulpmiddel voor het verkennen en de-armouren van jouw Yoni.

Veel plezier, liefde en pleasure gewenst tijdens deze cursus! Neem voor elke module je eigen tijd, de weken die ervoor staan zijn slechts een richtlijn. Laat jouw lijf je tempo bepalen. En bovenal, ‘Trust the process‘. Dit is het begin van een reis die een leven lang duurt. Ik wens je een mooie start van een levenslange liefdesrelatie met je eigen Vulva.