Spice Up Your Life

Spice Up Your Life
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Je seksuele energie is de bron van je levensenergie, je creativiteit, je kracht en je genot. Dit is het geval in de slaapkamer, maar zeker ook daarbuiten. Door je seksuele energie te cultiveren en te laten stromen, zul je je de hele dag door meer levendig, sensueel en vrij voelen. En dit heeft effect op alle aspecten van je leven. Je relaties, je werk, je seksualiteit. Deze cursus helpt om lekkerder in je lijf te komen, beperkende overtuigingen rondom je seksualiteit los te laten en meer in contact te komen met je vrouwelijkheid. En dit is de beste manier om meer diepgang, verbinding & genot in je leven te brengen!

Deze online omgeving is het vervolg op de vier live avonden. In totaal vind je hier vier online lessen. Net als bij de live avonden, heeft elke week een thema. Elke week komt er een nieuwe les beschikbaar. De oefeningen en rituelen van elke les kan je in je eigen volgorde doen, en je kan ze zo vaak herhalen als prettig voor je is.

Veel plezier, liefde en pleasure gewenst tijdens deze reis! Neem voor elke les je eigen tijd, laat jouw lijf je tempo bepalen. En bovenal, ‘Trust the process‘. Dit is het begin van een reis die een leven lang duurt. Ik wens je een mooie start van een leven vol plezier, genot, verbinding & spice!